歡迎想砌模型o既巴絲入黎 (2017年4月號)

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
巴打們知唔知rg會唔會出齊w5子?

未有消息
請問各位巴打有冇用過淘寶賣個d魂支架
最近砌返模型想搵返d支架比高達擺下post

shf用果啲定咩

Rg
有冇巴打買左自由2.0?考慮緊入唔入手好

可接受啦

巴打素組!?

模動x上色的
素組消光已經好靚

唔上光油

我隻噴光油
我話普通素組上消光
請問各位巴打有冇用過淘寶賣個d魂支架
最近砌返模型想搵返d支架比高達擺下post

shf用果啲定咩

Rg

肥趣都有,50幾蚊幾平下

尋日見到新安州Titanium Finish,七百幾,抵唔抵買?
尋日見到新安州Titanium Finish,七百幾,抵唔抵買?

之前精品600

之前精品600

差咁遠,我都係精品見到,不過將軍澳果間
想知邊到仲有PB嗰隻雙龍
或者有冇巴打可以放比我
超新星個隻買唔落手
明知有伏都要踏 結果仆街仆到應一應
話說我呢排終於敢落單買左隻模魂 卡碧尼
本來都冇事 點知砌到一個位個陣發現
邊撚到有位比我啪粒野入去呀

有冇人以前有砌過呢隻 知道呢個位係點啪
上個post嗰位老闆開咩公司請人入去砌模型

果個人可能係傳銷保險SELL課程之類, 見佢成日周圍留EMAIL請人

比我盲摸摸啪到了 要轉黎轉去先得
各位巴打 小弟最近入左抗 用開噴罐 真係太燒錢 想買槍加泵 有咩新手推薦 感謝
上個post嗰位老闆開咩公司請人入去砌模型

果個人可能係傳銷保險SELL課程之類, 見佢成日周圍留EMAIL請人

Oh 要做人唔做狗,不了
各位巴打 小弟最近入左抗 用開噴罐 真係太燒錢 想買槍加泵 有咩新手推薦 感謝

去淘寶買浩盛龜泵套裝
或者去模型谷學下嘢

比我盲摸摸啪到了 要轉黎轉去先得

砌完分享下,想買
好想rg 出tr1 有晒d黃藍色分件
龜泵用左一年,收皮了
龜泵用左一年,收皮了

升級啦咁
龜泵用左一年,收皮了

升級啦咁

我都係為左聽呢句,加強信念
更係覺得FZ好樣衰

FZ先型

上面隻pb個頭其實幾型

pb?

普通版都有德軍頭盔送,pb係送支on9炮

http://www.dalong.net
想知邊到仲有PB嗰隻雙龍
或者有冇巴打可以放比我
超新星個隻買唔落手

放毒
抖下砌天意
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞