歡迎想砌模型o既巴絲入黎 (2017年4月號)

1001 回覆
10 Like 0 Dislike

個比例有d奇怪,福利門口有實物可以睇

福利係門口睇啦,千其唔好入去呀,一陣唔小心hi到佢d野會比佢放上fb公審

老字號鋪頭咁真係好小氣

撞爛人d野冇問題?

但係條友又唔係有心,扲上網公審做法好奇怪

咩事

上佢fb參考

想問下邊度買pg unicorn led 平,見孤仔要6xx

福利係門口睇啦,千其唔好入去呀,一陣唔小心hi到佢d野會比佢放上fb公審

老字號鋪頭咁真係好小氣

撞爛人d野冇問題?

咩事

上佢fb參考

乜撚嘢小朋友,睇埋內文先知係指件貨,
唔係仲以為條友撞死左個細路
請問師兄點處理1/100狼王d手指?
如果唔手油,應該上左指甲先定手掌先?
邊樣遮蓋容易d?

請問師兄點處理1/100狼王d手指?
如果唔手油,應該上左指甲先定手掌先?
邊樣遮蓋容易d?

點形容
如果你覺得難遮、而佢有比貼紙
你可以先上主色、再用貼紙遮蓋上番黑鐵/灰
如果無比就睇心機
龍桃子死神個樣好正咁

老字號鋪頭咁真係好小氣

撞爛人d野冇問題?

咩事

上佢fb參考

丁屎咁細舊野

撞爛人d野冇問題?

咩事

上佢fb參考

丁屎咁細舊野

咁巴閉唔鎖好堆貨
最on9係堆廢中坑

咩事

上佢fb參考

丁屎咁細舊野

咁巴閉唔鎖好堆貨
最on9係堆廢中坑

廢中坑要朝拜雅典娜
想問吓銼刀係咪可以完美取代砂紙磨滑啲水口位??
新手準備入坑
想問吓銼刀係咪可以完美取代砂紙磨滑啲水口位??
新手準備入坑

銼爛件

買左筆刀再講

咩事

上佢fb參考

丁屎咁細舊野

咁巴閉唔鎖好堆貨
最on9係堆廢中坑

廢中坑要朝拜雅典娜

e間濕9野不嬲懶係大支野咁
之前rg 00q出果陣福利賣緊離地價,可能話全城最貴,因為得佢一間有定唔知點
到一扭精品e d有貨返(講緊一兩日後)+賣得平過自己就出口術自己係小店,唔會跟大隊
fb就一大班粉腸留言支持,反對大財團等等
唔夠一星期,即刻減價跟返大隊
各位會淘正版bandai模型嘅巴打有無推薦邊間店?
各位會淘正版bandai模型嘅巴打有無推薦邊間店?

淘仲貴
除非無款/無時間

終於搞掂?
btw點解washing會做到一格格咁,特登登嘅?

一格格? 其實我唔太明 我係逐格噴高光 再用滲線油搽上去 再用闊身嘅掃由上而下掃 闊身掃係嗰啲普通油漆掃 四吋闊 夠快夠整齊 但係要反復整幾次 唔同色

好鬼正呀

終於砌埋個武器 開心中

想問下MG7劍呢張係水貼定刮貼黎

唔該巴打

依個問題真係答到口都臭

終於砌埋個武器 開心中

快d滲線同貼啦 我都好想買
Btw 隻rg freedom 比例咁怪既

終於砌埋個武器 開心中

快d滲線同貼啦 我都好想買
Btw 隻rg freedom 比例咁怪既

我砌完就唔再搞架啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞