歡迎想砌模型o既巴絲入黎 (2017年4月號)

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
邊度仲有隻fa gundam賣
揾極都冇
揾極都冇

邊度部fa?

想買依套改件玩下
但又好多野搞

改件好煩,我情願等佢出算
我想問田宮d原裝水貼有冇得買返
唔小心整爛左

我記得模型街好似有

巴打指既模型街姐係邊度?

等陣先,巴打講嘅田宮係指車模果啲?

係丫
呢一部

我見旺角嘅玩具街
皆旺都有果啲水貼,不過唔知係唔係正版

唔該哂先巴打 我都知難揾架啦
唔知日本有冇得買呢?
下個月飛大板

日本方面我幫唔到咁多,希望有玩車嘅巴打答
揾極都冇

邊度部fa?

Thunder bolt
揾極都冇

邊度部fa?

Thunder bolt

Fb group 精
RG迷惘金天會唔會以後都唔會翻貨

一時間冇姐,好快有啦
財團B啵

唔計價錢,unicorn 1/144 最靚咩版本
Robot 魂會唔會靚過Hg

本身想買mg但好多人講mg做得好差
舉例

呢隻野當年一出賣$130, 好快無貨俾人炒到$200
之後見$90大量

p.s

好搞野

當年受害者加炒家
呢隻野都算傳奇,當年一出機設比人屌到飛起
出bb發現百搭同太可愛啲人就餓狗搶屎咁
半年後再販啲人立即

買pg啦
144我覺得仲差過mg
Ka版綠骨都ok既 係砌到你唔想砌

買pg啦
144我覺得仲差過mg

點解?太多野砌?
其實只係想有隻unicorn 放係新安州隔離
模型定完成品都無所謂

買pg啦
144我覺得仲差過mg

點解?太多野砌?
模型定完成品都無所謂

我盒紅骨fa去到宜家都唔想開
舉例

之後見$90大量

p.s

好搞野

當年受害者加炒家
半年後再販啲人立即

其實我唔係好明點解144可以賣到成千蚊

買pg啦
144我覺得仲差過mg

點解?太多野砌?
模型定完成品都無所謂

我又唔覺得mg 綠骨有問題?
但我啪完主體d武器就完全無掂過
可能我無上gear所以唔覺有問題
舉例

之後見$90大量

p.s

好搞野

當年受害者加炒家
半年後再販啲人立即

有幾多膠咪賣幾錢囉
舉例

之後見$90大量

p.s

好搞野

當年受害者加炒家
半年後再販啲人立即

有幾多膠咪賣幾錢囉

Gp03d夠賣千幾2千蚊,都唔知佢問題做乜
舉例

之後見$90大量

p.s

好搞野

當年受害者加炒家
半年後再販啲人立即

有幾多膠咪賣幾錢囉

Gp03d夠賣千幾2千蚊,都唔知佢問題做乜

對唔住問條咁膠嘅問題
因為我都醒唔起有gp03嘅144

買pg啦
144我覺得仲差過mg

點解?太多野砌?
模型定完成品都無所謂

我又唔覺得mg 綠骨有問題?
但我啪完主體d武器就完全無掂過
可能我無上gear所以唔覺有問題

就係佢啲武器多得嚇人
眾所鳩知b記嘅武器最多水口分模線同分件差
素組都叫好
上色嘅處理好耐先得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞