[#Mon#Monitor] 電腦螢幕集中討論#31

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
巴打收貨後可唔可以出番個包膠?
如果冇穿冇爛,可以影相擺上嚟。

包膠就免了。月中等我消息......
最近都想買新mon... 想要144hz
又可能用埋黎玩ps4..所以想有hdr10
但係一直諗唔到買咩size好...
諗緊27" 2k定1080p好..
定係用番24"既1080p
如果display用2070super夠唔夠推2k 144hz?
如果27" 玩ps4都剩係出到1080p...好似會朦?
等你好消息

我都在意運送過程

可以既話講埋有冇光死點同埋陰陽屏
Whyyyy
個mon都用左幾年 最近出左個印
全白個陣睇唔到 灰色既時候最明顯
想問下會係咩問題?仲有冇得救
個mon型號係asus mg278q
LG嘅27吋IPS mon你地會點揀?
27MP89HM 超薄邊框好好J
27GL650F-B 有144hz 想enjoy打機新體驗
用緊RX570 4GB,兩隻mon都有free sync好難揀
不過唔知張顯示卡玩game起嚟144hz個效果出唔出到嚟
ps. 會玩dirt rally 2.0同apex
唔好~睇咁多AV
Ew3270u 4800? 差2舊水?
係Amazon買左隻CV27Q,等緊收貨,希望唔好有點,第一次隔山買芒,怕收到有咩損傷唔知點攪
等black friday會唔會有機會買平好多
27" 2k有冇介紹

https://www.price.com.hk/product.php?p=432032&gp=21
香港也開賣了呢! 價格好像還OK
韓國這幾天也開賣, 那邊賣 3200HKD 左右.
得28" 4k會唔會睇到啲字好細粒
準備淘寶淘一隻Samsung CRG9
希望送到黎安全 無死光點
一齊買 27GL650F-B

申利 未買 就黎買
毛錢啦 去左幾次台灣 冇筆直了
太便宜了吧
27ul600怎麼辦
電話6吋 2k字細唔細?
ASUS CG32UQ 香港也開賣了 也是8999HKD

https://www.price.com.hk/product.php?p=346108

嗯 剛剛也有看到
價格太貴了 這樣買 EW3270U 就好了吧
哇 現在香港還有 3999 這麼好的價錢唷?
試左幾條mini dp to dp 線或者轉頭都restrict resolution
surface dock 堅垃圾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞