[#Mon#Monitor] 電腦螢幕集中討論#31

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
N年前 爬過文
話AMD CPU配ADATA RAM會快D 好超頻D

申利 唔識超U 唔玩超頻
3600c17 仲快 即係我上面揀果個
我都係睇google教學係bios改, 改一行就得
靚既va panel 都好鮮色
咁如果我用9700KF+2070S
用邊塊板好? 2塊板有咩分別?? 我唔超頻

Gigabyte Z390 AORUS ELITE ATX 1260蚊
ASUS ROG STRIX Z390-F GAMING ATX 1,650蚊
唔超要塊平咪得
但到時咪又係照超
唔超頻用9700+b365啦
咁就Gigabyte Z390 AORUS ELITE ATX 1260蚊
可能好奇會上網學下超
咁3700x+b450仲好 唔洗買cooler同平啲底板夠你補差額上2080s
手上有兩隻舊mon想問下邊隻好d
三叔syncmaster E1920
LG Flatron W2043T
有心
都係9700KF+2070S
留名
https://www.dell.com/en-us/shop/accessories/apd/210-atzq
Alienware AW3420DW 個價終於正常返USD $999。
不過DELL US官網話唔送香港,有冇巴打知香港點買到?
新手想問下
LG整mon係咪要單+保養證先整到?
張單好似唔見左

個mon開得耐就有4個紅角
想問下ew3270u報價

同埋想問下黃金買機攻略
有冇得check?
有冇保養?
想問下2070S 推唔推到2K 144hz?
遊戲可能都係gta steam一dgame等等
如果唔夠推係咪用番full hd 144hz mon會實際d?
點解咁講
我之前1080p都咁玩喇
你個mon咩resolution佢咪出咩resolution
4k for sure
ps5 4k效果應該有大進步
妥協一d特效實推到
5000蚊樓下
應該係行貨有保
問返lg比較準確
咁我都係foucs 番2k
因為想買27吋mon
我部LG電視整過,係要單,如果之前你有影低,佢好似都收貨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞