【攬炒巴入】攬炒巴團隊,你地係民間記者會講嘅嘢好奇怪。(Chinazi)

450 回覆
288 Like 137 Dislike
其實仲有

文化消滅
宗教打壓
強迫穆斯林食豬
集中營
被自殺
極權
大把野講
攬巴都講明互相尊重,唔同意見都無所謂
各自努力
點算係當其他人condom?

唔好以講晦氣說話嚟制造分化
咁多核彈都唔用
咁係西方世界納粹真係唔可以亂講既
大台開始成形了,開始有人話不搶槍,不叫chinazi
其實你都話其他人唔會唔知香港人係反緊chinazi,咁直程加個anti-喺前面又點會語義不清?
你929嗰日叫口號會叫赤納粹定反赤納粹?
你宜家係唔係分化呀,你唔見你一個月之前講

分化狗
巴打冷靜啲,其實nazi對外國人而言係會比較敏感。

你同你嘅德國朋友解釋過當然冇問題,但好多外國人唔會咁留意香港,佢哋見到我哋高舉CHINAZI嘅野,第一時間會覺得我哋支持nazi係好正常。

所以應該做多啲外國文宣,解釋番比佢哋聽。
泛民推緊檔案法,你話存檔死清光,情何以堪?
Brexit都係靠呢招食糊!
【眾籌 Youtube 廣告】 本地文宣 : 多媒體廣告 https://lih.kg/dRrFcS
其實你地識唔識 commies 呢個字

,你曲定直lol,我玩緊個lihkg post
咪就係
認真問 講緊chinazi點踩到德國 佢地好似係唔俾宣傳有關納粹既野但唔係唔俾批評 唔知有冇理解錯 同埋納粹德國係歷史冇老共咁閪話冇呢件事 轉個角度諗反而會唔會吸到德國人
寫到明:
- ANTI CHINZI
-CHINA SAME AS NAZI
-公開講新疆集中營

咪得
所以未要宣傳囉,通狗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞