【攬炒巴入】攬炒巴團隊,你地係民間記者會講嘅嘢好奇怪。(Chinazi)

450 回覆
288 Like 137 Dislike
喺Twitter嘅話睇吓呢幾句得唔得

#SaveHongKong
#SaveXinJiang
#Anti-Chinazi
1. 點解唔同意見就係打手
2. 我唔認同但認為各有各做喎
true

現今終國的野心 可能比當日nazi 更大

將佢描繪成nazi, 其實有可能反而係將佢的霸道降調

令世人更易掉以輕心

今日china 就係china
一個比當日nazi 更 明目張膽 行惡的極權國家
nazi 集中營, 幾十年過去, 現今世人提起都會扼腕
但呢一刻係新疆, 已經有一個比nazi 集中營更恐怖, 監控更強的地方, 已經唔係集中營, 係集中「國」
但各現代國家都視若無睹

唔係down tune 左係咩
真係好撚麻煩,你要爭論要解釋去Facebook 去Twitter 同外國人、社會上其他人講啊,在連登拗黎拗去究竟做乜?係度正視聽?定想點啊?不嬲都話各有各做,你覺得唔妥咪用自己嗰套係公眾散播睇下街外人受唔受,俾你係連登統一到意見都無撚用啦
如果有巴打有興趣打國際戰線,有無諗過對一帶一路國家出手

如果有多兩、三個國家反一帶一路,中共仲有無足夠既資金鏈玩
你屌我屌得大力過共產黨啵,我一出post就衝入嚟
加anti 呀
ok啦
兄弟爬山
攬炒巴唔建議 但都尊重唔同人有唔同見解
咁巴打覺得用好d 咪自己用囉
但係難度極高
訓先,係咁。
屌你啦,你地班爪牙做到咁出面,有留意開政治post都認到呢幾個專鬧同路人既account啦,真係當人盲架咩
巴打唔好灰心 我覺得只係改進成點既問題

加油
有追蹤閣下啫
我屌咩多,歡迎起底
講新疆啲片youtube大把
而赤納粹旗更一度令部分人誤會香港人支持納粹

假如我係外國人,無跟貼成件事,某日睇新聞見到有大量人遊行,背景大大枝Chinazi旗,無燒無塗污,無大大隻字Anti,我會以為係支持Chinazi遊行。好正常。
ANTI-CHINAZI
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞