【攬炒巴入】攬炒巴團隊,你地係民間記者會講嘅嘢好奇怪。(Chinazi)

450 回覆
288 Like 137 Dislike
唔同國家又唔同黨派
你覺得似但人地國家未必覺得似

Nazi喺外國係好敏感,
用黎做宣傳口號真係好危險,
有利用人地國家歷史之嫌

既然咁高危點解一定要用
唔可以靠自己將anti-ccp傳出去?
攬炒巴大哂咩宜家
屌中共民族滅絕呀 同納粹一樣呀。
如果驚比人覺得我哋支持納粹咪改噴
#Fuck The Chinazi
connect到美國先
見慣啦
依家攬巴名望高冇犯錯
就講哩啲試水温
之後咪小事放大喪屌

劇本見過好多次
解釋
呢句,屌你正啵

#Fuck The Chinazi
因為云伯系冇法叫停抗爭
唯有過猶不及
玩爛件事

不論人鏈、歌、口號、其他人集會、遊行
都極盡刻薄反對,話唔夠好/激,要用佢個套

聯署,就出十個八個玩爛件事
因為有打手囉,傻豬嚟嘅,
你睇下 Second_Cycle 同通街都係處屌得幾西利,仲屌得大力過共產黨
有人話佢大哂?
我都同意繼續用Chinazi anti-Chinazi
不過係因為我認為係只有受害人身份既香港先可以用
nazi咁敏感相信鬼佬都唔方便用
相反因為香港人係當事人所以可以講大d
宣傳左咁耐先用anti totalitarianism好似自降一級咁
自己提同人地提係兩回事
會唔會有其他國家講nazi既例子?
#ANTI-CHINAZI

https://youtu.be/6N81OY8_qwA
攬炒巴 9.29 全球連線 共抗極權
行動預告

全部人同我睇完share開去!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞