【攬炒巴入】攬炒巴團隊,你地係民間記者會講嘅嘢好奇怪。(Chinazi)

450 回覆
288 Like 137 Dislike
一定要指控 中國共產黨 為二十一世紀新納粹
攬炒巴有影響力,所以要正視聽

一定要指控

中國共產黨

為二十一世紀新納粹
而家氣勢如紅 一stop就同10點轉9點一樣結果

香港有咩輸?盡地一鋪,wtever it takes or leads to喇我覺得

而且chinazi呢個term只要入到urban dictionary,就可以長期抗共,我唔想剩係擺期望係呢一個抗爭上面
其實真係唔係幾好 聽下人地意見

我身邊所有外國人都明
當然寫埋AntiChinazi冇壞
因為咁既程度同真既納粹差9條街
咁樣用納粹
會淡化佢哋既苦難

政治就係爭取大多數支持既遊戲
更何況猶佬咁大影響力

一邊話唔怕得罪人
一邊話揾更多人支持
做乜鳩?
你啲朋友 又係 通街都係處#48083 個啲 commmon friend嚟?
講得好
9流邏輯
並唔會因爲你人身攻擊
而變得合理
一定要指控

中國共產黨

為二十一世紀新納粹

CHINAZI
antifa仲衰!即係anti facist仲衰!
你google下啲美國人點睇antifa
其實最好係 CHINAZISM,

CHINAZISM係有中共特色的納粹主義
佢suggest香港人用antifa,真係會害死人
CHINAZISM
其實最好係 CHINAZISM,

CHINAZISM係有中共特色的納粹主義
撐樓主
所以咪點出咗個問題
中國本身係左
你又話佢右

同埋,你既批評
就算冇anti 一樣成立呀
Chinazi係中國定中國納粹黨?
一係對支那指控
另外一個係全人類都應該做既野
有冇咁難分
929大遊行就真係#anti-Chinazi
多謝
Hong Kong Hermit係左翼底

警告:

千祈唔好聽佢講叫自己做AntiFa
AntiFa係歐美激進左翼既既定名稱,同右翼打對台,你叫自己AntiFa既話美國有唔少人有可能轉呔

記住,香港同歐美政治環境唔同,唔可以隨便套個名入去
Chinazi= 中國共產黨為二十一世紀新納粹黨
#anti-Chinazism
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞