【攬炒巴入】攬炒巴團隊,你地係民間記者會講嘅嘢好奇怪。(Chinazi)

450 回覆
288 Like 137 Dislike
真 樓主唔知係咪中文0分定弱智
大撚把鬼佬唔知頭唔知路就咁睇相會誤會
攬炒巴係咁既意思
樓豬是咪五毛
我諗係呢個指控比較大
暫時仲有堆人未接受到
要得到最多人支持 就棄用呢個terms
攬炒巴本人都話認同中共同nazi 無分別
只係個現實層面有d 外國人唔認同
我其實都唔明點解會用Nazi 呢個 idea?

可能德國人會比較敏感,始終唔係光彩嘅歷史....以免令人尷尬.....
你只需要知道
支持你的人不少於400萬人

加油
佢原文都講咗,一開始佢都覺得冇問題
之後有人嚴重反對先講

我問過你好多次
一個月之後先發現問題,係咪就唔講得

你既timeframe係十幾廿年
一個月算得係咩

反而係,第一個月發現唔妥
就應該修正
好過未來二三十年事倍功半
同意唔用納粹,因為真係敏感
就等同你拎日本侵港黎講,無論係咩原因,必然會引起某一代人嘅不安同難受
而且黑警雖然警暴但的確未到納粹嘅地步,中國對新疆嘅做法絕對係納粹,但二百萬人有幾多人真係care新疆,大家心知肚明啦

同埋咁就代表之後係國際都要同新疆坐同一條船,又係咪真係制先?

但文宣都出左成個月,仲邊收得返
大家出納粹旗記得打返個大交叉
你訓左幾多個鐘呀,定係換過第二個人玩連登
可能要多啲文宣講毛魔殺幾多人先得
chinazi點會係支持
你話人戇鳩會唔會係讚緊佢?
簡單d講就係唔明想表達乜

咁好簡單,係支chinazi 旗打個大交叉,改做antichinazi 就得啦
用Fascist好過Nazi, 意思又準D, 無奈要玩食字
咁咪打個交叉囉
樓主咁出名既五毛你地都唔識
係咪On9
一係tag #CCP=Chinazi
simple logic, but people just dont understand
唔係知名熱狗咩
都得

一定要強調china=nazi嘅含義
exactly
又上返熱門

早晨,夜晚啲空氣果然清新啲
推畀多啲人睇下
人地都係提下自已觀察到架野同意見~覺得有用認同架咪聽下,大家都係向住同一個目標進發加油
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞