【攬炒巴入】攬炒巴團隊,你地係民間記者會講嘅嘢好奇怪。(Chinazi)

450 回覆
288 Like 137 Dislike
所以要努力推,尤其係9月29
又唔見NYT 話香港支持NAZI?
監控唔係話用現代科技就係左
真係要講本身監控e件事已經係右
體制邊忽左,全部都係皇民心態
政治理論佢地自己都唔跟
彈都唔該比例子
不分化,但係攬炒巴咁講好傷TWITTER手足嘅心
不推文回覆 善用起底功能睇吓樓主分化撚

【冷水】所謂民間記者會只會摧毀運動
https://lih.kg/1421143
好奇怪
唔想嘈

我勸大家千萬唔好停用,否則結果就係10點轉9點咁

一,加强sell新疆
二,頂多加個anti

打死都唔好轉antifa,因爲係外國係過街老鼠,衰過Nazi

我會keep住做,唔會再多講。Plan可以改善,而唔係氣勢如紅時一刀斬停佢
#chinazi 一定唔可以放棄
安慰下手足
可能唔咁講會少好多國家出黎遊行呢,好難叫外國的人一定要用Chinazi banner 遊行架
唔係講比手足聽架
屌兩個都用咪唔洗嘈
#chinazi
#anti chinazi

天滅中共
我就覺得點都會有人反感,做番好文宣引渡番個價值觀就ok

我覺得呢個正係我地要宣傳嘅要點
共產黨現今所為同Nazi一樣冇差別而唔係我地係為咗揭起人地個傷疤。

而我地就係要利用現今普世價值去對比中共所作所為而激起世界反共情緒,反共大遊行就係一個好例子。
所以新疆其實係一條重要戰線,平時玩開國際文宣戰線手足可以放多啲心機去呢度。
其實大家都係想件事好
攬炒巴都係話轉一轉個terms啫
如果因為之前推咗好耐而將錯就錯仲無意思啦
可以避免咪避免囉,令到啲唔清楚嘅外國人反感係大家都唔想

光復香港,時代革命
錯既唔改,出事又要大圍幫你地救
想大回響都未撚癲到用 nazi 呢個字呀
禁忌黎架大佬
我咁睇
chinazi用咗咁耐,外國主流媒體轉述嘅程度都好低
先唔講用得啱唔啱,但從效果嚟講,呢個keyword/hashtag無乜散播能力
GloryToHongKong仲多人傳
香港未到nazi

但新疆絕對係
唔好諗住外國啲人係聰明啲
佢地一樣好多豬
三個問題:

第一,咩嘢叫做納粹?

第二,中國同納粹有咩地方相似?

第三,中國同納粹有乜地方唔相似?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞