【攬炒巴入】攬炒巴團隊,你地係民間記者會講嘅嘢好奇怪。(Chinazi)

450 回覆
288 Like 137 Dislike
佢叫你寫清楚啲係 anti咋喎
想你幫手推多d 新疆文宣
根本同埋Anti-chinazi都有字義上嘅問題。

Chinazi: 就係講China=nazi。一反中共係國際扮弱嘅形象
簡單直接

但anti-chinazi有啲語義不清, 講嘅 你係反中國入面正在新興嘅納粹黨。定反中共?
語義不清

定係有人唔想畀人知道 中共=納粹
One Sample好有代表性?

Btw,樓主係云伯信徒
云伯係共諜
而且有大量地圖炮打本土出頭鳥既前科
之前亦話過攬巴係賊
Anti-chinazi都有字義上嘅問題。

Chinazi: 就係講China=nazi。一反中共係國際扮弱嘅形象
簡單直接

但anti-chinazi有啲語義不清
講嘅 你係反中國入面正在新興嘅納粹黨。
定反中共?

語義不清

定係有人唔想畀世界知道 中共=納粹?
救義士嘅重要一環 開拓台灣戰線!

https://lihkg.com/thread/1594306/page/1
夜啦,走啦。唔想鞭你屍呀
我真係唔想手足兩個月嘅心水白費哂
個term開始heat嗰時,我叫大家剩係sell新疆,直頭唔洗講香港

我覺得炒巴個世界觀有時真係可以open-minded啲.

香港都可以幫新疆爭取權益,係咪?

即係929可以focus係新疆,chinazi focus係新疆就夠。而唔係本未倒置。
其實係ChinaXi
nazi都有個Hitler
支共有個Xi

請過來幫推

我哋用nazi類比嘅同時,我哋一定要有我哋自己嘅新詞,而新詞用唔上原詞嘅exact wording,只係用近似,令人聯想得到,而本身呢個近似詞係又有另一更有代表性嘅意思

最新文宣用詞
[共狗割習] Anti-ChinaXi 反習粹
https://lih.kg/1593976

一齊用啦
世上本來係冇路,行嘅人多咗,路就自然出現
起底, 不推文回覆
我都唔明,中共宜家真係變咗21st 世紀嘅納粹黨,咁都可以避
why not both~
有分歧
咪小規模用吓先
問多啲人反應

我自己睇
寧願話佢共產極左好過納粹
極左同極右係歷史上都係咁上下仆街
但納粹好易踩埋德國
共產黨最多屌埋俄佬
某些歐洲政客可能仲buy

但其他人點做不割蓆
我要屌曬成個中國共產黨。

天滅中共,存檔死清光
ok,有共識?
使唔使集中開個新疆文宣post
因為我自己搵到好少咋
你慳啲啦,因人廢言
各有各做 無必要聽晒一個人意見
一定要指控為 二十一世紀新納粹
twitter 冇人反感=全世界唔反感
正如連轉冇人反對=全世界冇人反對

goodest logic 繼續係自己世界打飛機啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞