【攬炒巴入】攬炒巴團隊,你地係民間記者會講嘅嘢好奇怪。(Chinazi)

450 回覆
288 Like 137 Dislike
咁總有人想用 anyway totalitarianism 又好authoritarianism 清楚表達意思就夠啦
有nazi果陣都唔會用之前既暴政政權形容nazi啦...

直接用China,等China個名臭到世界末日咪仲好

中共呢個政權一世都洗唔甩呢個臭名洗乜幫佢改新名
well 各有各做,唔係難就唔做,易先要做,直接等支爆重易tim,雖然唔知要等幾多年
旗就唔好咁掛啦我自己覺得
無謂外國拎一張圖就嚟做新聞
放心,入嚟圍爐
除咗隻通街都係處之外。個到係一遍靜土

[更新] 721行動討論 與 本土 Assemble!本土圍爐區 (唔係本土都歡迎入嚟睇下)
https://lih.kg/jhqunAW
新彊較接近
香港差9皮

仲有唔係高壓統治就係納粹
由下一次開始, 講到明ANTI CHINAZI 咪得囉
EASY SOLVED.
why not both

CHINAZI
喺度人身攻擊好好玩? 我哋都係討論姐冇話割蓆喎但係你句句都咁樣話人 有咩居心
咁Twitter 冇人屌可能喺人哋屌都廢事 直接唔撚睇
既然有部分外國人咁樣認為 咁不如詳盡解釋新疆發生咩事好過一個tag人哋又不明不白喇
未係囉,點會突然間屌你支持納粹,個原因真係好奇怪
因為佢自己出文宣
唔同你哋一樣
咪要解釋
唔解你咪又屌
兩個都用

CHINAZI, CHINA is same as NAZI
=>anti-CHINAZI

唔明點解一定要同人地歷史掛勾
人血饅頭
自反而不縮,雖褐寬博,吾不惴焉?自反而縮,雖千萬人吾往矣。
你屌晒所有Twitter手足 多撚謝
屌未係囉,宜家同毛EE 係旺角叫人收美國旗,有咩分別啫。唉

攬炒巴做壞自己招牌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞