【攬炒巴入】攬炒巴團隊,你地係民間記者會講嘅嘢好奇怪。(Chinazi)

450 回覆
288 Like 137 Dislike
支大赤納粹旗應該打個大X,先係反佢

幫巴打你理清返小小呢句個邏輯 唔係反對你用Chinazi 先
佢意思單純係話大主題唔好set做 Anti-Chinazi
我覺得用ChinaXi傳神啲 令人聯想到閘大大同支共
其實攬炒巴都講 佢地唔係大台 各位想用都唔會割蓆 只係聽取左意見之後唔建議咁用 咁大家各有各用咪得 又唔係得全部人用同全部人唔用兩個選項 覺得傳神咪用 有咩所謂
人類歷史受嘅苦難,有相似。大家要杜絕,警醒

咁都唔可以掛勾?
你當全世界日日追香港新聞
淨係畫面點知你舉旗係支持定反對
屌,連人血饅頭都畀你玩膠埋,你真係好嘢

點夠你玩呀通狗
又Chinazi 又anti-
唔好撚柒啦
全部anti啦啦
痴線 呢個字喺Twitter group本身都有爭議
做乜講到代表全個group講野
講咩好不辭勞苦姐 前線都未岀聲
舉咗好耐啦啵,通狗。

訓醒咗唔記得?。我未補咗啲LINK囉,入去睇啦,柒頭
一件事啱定錯
唔在乎幾多人認同

批評不等於不尊重
你係唔係分化呀,講乜撚嘢前線呀,屌你老母

我邊句講前線呀
其實好多人認為最大分別係共狗係左派,納粹德軍係右派,但其實共狗暗地裡係右派
各有各做,但真係正視聽囉
你舉好耐 唔代表個個有留意/睇到
謾罵對我冇用
佢左右中 關我x事咩,宜家屌中共係二十一世紀新納粹呀
搞完泛民搞眾志 搞完612搞民記
屌你班友真係專業分化撚
你係到做我隻跟尾狗就有用?

唔可以expect個個都追得貼d新聞
如果想connect多d人唔好直接用chinazi
ANTI-CHINAZI會清楚好多
屌,一單還一單啵師兄。

有錯,有不足唔屌,同中共有咩分別。

不分化
左中右冇所謂但總之納粹(極右)都講得出
Twitter有幾個國會議員都有tag #chinazi
我覺得都幾成功

不過可能係歐洲人比較敏感d啩
我地暫時仲未connect到歐洲
係唔關你事 因為你明呀麻,但外國人唔明,你講極都係只係會同自己友圍爐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞