沈門師兄弟吹水區暨拜師區( 八 )

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
半日586億,今日有冇機破1200億

一定得

好似無乜力爆上去咁喎

沽盤多有人接就得,維持千億以上再慢慢加,打穿師父全年大頂肯定,自己開部電腦睇恆指年線,未到訂嘅

尋日放飯前咪又係冇力,食完飯大大力

尋日廝殺完
今日抖下啫

一定得

好似無乜力爆上去咁喎

沽盤多有人接就得,維持千億以上再慢慢加,打穿師父全年大頂肯定,自己開部電腦睇恆指年線,未到訂嘅

今日就算升唔多但過千億成交都無乜野,師傅見升得小就會俾阻力位,阻力位一出星期一就破

一定得

好似無乜力爆上去咁喎

尋日廝殺完
今日抖下啫

Happy Friday

一定得

好似無乜力爆上去咁喎

今日就算升唔多但過千億成交都無乜野,師傅見升得小就會俾阻力位,阻力位一出星期一就破

25000已出啦
師父快d發力啦 食撚左咁多支香
準備入牛仔了
又跌返落去
又跌返落去

又跌返落去

最高位入左牛,唔走就放兩日
又跌返落去

本多忠勝
又跌返落去

企唔到243仲好 師父話企穩243就確認升浪呀
又跌返落去

痴線,企穩243咪仆街,要掌師父嘴
又跌返落去

痴線,企穩243咪仆街,要掌師父嘴

24299收,星期一24600直接掌大師咀
如果同琴日收差唔多位掌大師咀就好睇
2點半815億

今日目標收24299
243企唔到了 引熊仔入場

又企返起

又企返起

收24299就perfect
大家咩位long
有無set止蝕
大家咩位long
有無set止蝕

6月國指 9995
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞