沈門師兄弟吹水區暨拜師區( 八 )

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
晒咗隻中車啊,師父我屌你個嘴吖

師父

今日繼續

好正

泫雅真係好撚正

指日可待
話要小心聽日/星期一唔升穿243/244就要跌,冇貨嘅要增持現金。

姐係無穿呢二個位就繼續升,收到

本身都冇貨點樣增持現金?
問財仔借錢壓驚?

師父J得耶倫多,當咗自己可以印銀紙,要幾多有幾多

師父

師父,破三萬二,靠哂你啦

跟手再拜,師父要盡顯功力呀 \|/

師父

你睇緊?佢好燥呀今日,爆晒咪.....

有冇文字直播
10點都未有反應,師傅係咪未訓醒

師父

唔係份老強都瀨埋嘢呀?
700繼續上破...
努力撐大市

師父

[img]http://www.fjnet.com/bty1/tj/201402/W020140213658905620150.jpg[/im]

日日個市同自己對著幹 比我都燥啦

師父

有冇文字直播

都係啲家庭觀眾問佢答,有700 九倉,叫人唔好高追風險大

師父

有冇文字直播

師父

有冇文字直播

700師父唔係叫人搏230咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞