沈門師兄弟吹水區暨拜師區( 八 )

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
大家上左246泫雅唔好放鬆,仲有250Julia

無撚有錯

師傅出區間上移大法,屌到25000 京香julia,不遠矣

32000邊條女好?

弟子資歷淺,敢問師傅出區間上移大法會點

屍橫遍野

同意

即係點

無撚有錯

32000邊條女好?

屍橫遍野

同意

即係點

上移咪熊仔屍橫遍野

無撚有錯

32000邊條女好?

屍橫遍野

同意

即係點

上移咪熊仔屍橫遍野

師傅唔記得出五行
港股短期仍屬上落市

訊匯證券行政總裁沈振盈在東方產經「另類指標」專欄表示,美國聯儲局議息有結果,加息0.25厘,當晚美股反彈百餘點後,翌日已無以為繼。反而港股於當日大升4百餘點,表現意料之外的強勁。恒指升到24,300點水平,市場一面倒以「耶倫放鴿」、「加息沒有影響」作為演繹。然而,貨幣政策收緊,已是大勢所趨,此刻不宜對風險管理有所鬆懈。

技術上,恒指上破24,200點,走勢仍處上升浪,除非未來兩日出現顯著的跌勢,否則,短期大市仍是上落市格局,波幅介乎24,000至24,500點。本周日子較反覆,會先下試低位,尾段才作出反彈。

本周的每日走勢推測:

周一(丙午日):天干地支皆屬火,全火之局,走勢反覆,低位有反彈。

周二(丁未日):天干屬火地支屬土,火生土之局,走勢偏軟。

周三(戊申日):天干屬土地支屬金,土生金之局,早段低開,反覆中有所彈。

周四(己酉日):天干屬土地支屬金,土生金之局,反覆回穩。

周五(庚戌日):天干屬金地支屬土,土生金之局,出現反彈。

無撚有錯

32000邊條女好?

好傷腦筋

近期我好鐘意嘅女優,今永さな
粒lin好粉,好想咬落去

無撚有錯

32000邊條女好?

好傷腦筋

有冇番號, pink Lin

無撚有錯

32000邊條女好?

好傷腦筋

jab.com到search sana imanaga

無撚有錯

32000邊條女好?

好傷腦筋

http://jav.com到search sana imanaga

無撚有錯

32000邊條女好?

好傷腦筋

http://www.javjunkies.com/main/到search sana imanaga

32000邊條女好?

好傷腦筋

http://www.javjunkies.com/main/到search sana imanaga

沈門連成人區都有埋 btw 已射thx
大家上左246泫雅,仲有2500」Julia

睇咗做246泫雅好鬆
點解變咗成人台自從入咗沈門 視力好似一直下降緊
今日生日,希望師父送大禮

巴打生日快樂沈門有愛
大家上左246泫雅,仲有2500」Julia

睇咗做246泫雅好鬆
點解變咗成人台自從入咗沈門 視力好似一直下降緊

大家同門師兄弟,增加大加獸性士氣係必要嘅

巴打生日快樂沈門有愛

誕生日おめでとう
聽日上24600屌泫雅好唔好?

我已經硬咗

百家樂灘路鳩估大市: 由6-3-17開始

升升升跌升升跌跌升升(星期一) 估: 升

保持升市模式,大漲少回,升多跌少,星期五淡友一度反攻差啲得手,最後一筆大水硬係拉起,收市升廿幾點,成交千二億

最尾個野抽起真係好睇,唔係講笑聽日殺244-245熊應該無難度

I'm ready

無撚有錯

32000邊條女好?

屍橫遍野

同意

即係點

上移咪熊仔屍橫遍野

上柱香俾師傅先 \I/
裝香 \|/ 上馬
高高高
246泫雅,洗乾淨個西等我地沈家軍啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞