沈門師兄弟吹水區暨拜師區( 八 )

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
各位師兄弟 係咪已經肥肥
樓post嘅巴打揾返師父當日比佢嘅提示,真係桃李滿門啊,頭先相認返

大師一直淡市mode
一定買咩單位都行衰運
動物真係好on9 跌50點就跌10格 升左百幾點先升得8格 本身見call完期有少少閒錢入多隻牛玩下 真係狗也不屌

直穿250,泫雅同julia一齊3p

精盡人亡,屌到Jer皮甩

比十手飯師父玩下啦

沈門都唔知10個師兄弟啦,百手飯就差唔多

師父屌先啦,最多頂盡咪兩分鐘

師父只會接充滿精液嘅西火棒
動物真係好on9 跌50點就跌10格 升左百幾點先升得8格 本身見call完期有少少閒錢入多隻牛玩下 真係狗也不屌

比十手飯師父玩下啦

沈門都唔知10個師兄弟啦,百手飯就差唔多

樓post嘅巴打揾返師父當日比佢嘅提示,真係桃李滿門啊,頭先相認返

大師一直淡市mode
一定買咩單位都行衰運

「太平山下老襯多」
希望食完飯返黎見到245

睇番10日前嘅神喻

【實戰理論】淡倉主導 跌勢漸成(沈振盈)(MAR 10)

雖千萬人吾往矣

升千點不過挾高
跌百點足成跌浪

大師一直淡市mode
一定買咩單位都行衰運

「太平山下老襯多」

「大X 就係其一個」
睇番10日前嘅神喻

<em>【實戰理論】淡倉主導 跌勢漸成(沈振盈)(MAR 10)</em>

雖千萬人吾往矣

升千點不過挾高
跌百點足成跌浪

師父火中取粟,真功夫,係波幅中揾位食迷你熊,唔簡單
睇番10日前嘅神喻

<em>【實戰理論】淡倉主導 跌勢漸成(沈振盈)(MAR 10)</em>

雖千萬人吾往矣

升千點不過挾高
跌百點足成跌浪

係納米熊
睇番10日前嘅神喻

雖千萬人吾往矣

升千點不過挾高
跌百點足成跌浪

大師果然功力深厚
師父一講樓就爆粗,難明
睇番10日前嘅神喻

雖千萬人吾往矣

升千點不過挾高
跌百點足成跌浪

大師果然功力深厚

其實啲動物跟期指多
上到year high 有阻力了
師傅應該差唔多出post
靠邊站、以不變應萬變、等轉倉

20 號又係等月尾轉倉既時間

所以今日要大棍隊穿佢

所以今日要大棍隊穿佢

好似破處咁一野隊穿佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞