沈門師兄弟吹水區暨拜師區( 八 )

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
上到25000 大家會唔會轉身short

我唔係師父唔會諗住食迷你熊/納米熊/質子熊,一走唔切就變轟屍,師父已經預示佢要瀨足25000 - 18000 = 7000點,通常師父回兩日又睇淡開始揾位食迷你熊,25000回幾十一百點就做㗎喇

無玩過動物咩叫迷你熊?
動物真係好on9 跌50點就跌10格 升左百幾點先升得8格 本身見call完期有少少閒錢入多隻牛玩下 真係狗也不屌

係咪摩通岀嘅動物證

瑞信出嘅都係垃圾

咁邊間嘅岀最好
動物真係好on9 跌50點就跌10格 升左百幾點先升得8格 本身見call完期有少少閒錢入多隻牛玩下 真係狗也不屌

係咪摩通岀嘅動物證

瑞信出嘅都係垃圾

咁邊間嘅岀最好

期指啦

我唔係師父唔會諗住食迷你熊/納米熊/質子熊,一走唔切就變轟屍,師父已經預示佢要瀨足25000 - 18000 = 7000點,通常師父回兩日又睇淡開始揾位食迷你熊,25000回幾十一百點就做㗎喇

無玩過動物咩叫迷你熊?

容易嘅有千點升佢唔食,係波幅中搵位食幾十點向下,因為太小型就稱迷你熊
周一(丙午日):天干地支皆屬火,全火之局,走勢反覆,低位有反彈。(高位有下調)
周二(丁未日):天干屬火地支屬土,火生土之局,走勢偏軟。(走勢強勁)
周三(戊申日):天干屬土地支屬金,土生金之局,早段低開,反覆中有所彈。(早段高開,反覆中下調)
周四(己酉日):天干屬土地支屬金,土生金之局,反覆回穩。(解讀不能
周五(庚戌日):天干屬金地支屬土,土生金之局,出現反彈。(出現下調)

以上純粹供參考,如有雷同,實屬巧合
兄弟們,食飽飯準備又再打過!

瞄撚準未!

瞄撚準未!

瞄撚準未!

高清拍攝
大師午間教路:保守為上
訊匯證券行政總裁沈振盈指,港股進一步升至24,400點樓上,他稱,現市況較難預測後市會升至甚麼位,但包括內房及汽車股等的中資股上周五開始出現回吐壓力,加上臨近月尾期指結算日,港股有機會回吐,策略要以保守為上。

師父又J期結
周一(丙午日):天干地支皆屬火,全火之局,走勢反覆,低位有反彈。(高位有下調)
周二(丁未日):天干屬火地支屬土,火生土之局,走勢偏軟。(走勢強勁)
周三(戊申日):天干屬土地支屬金,土生金之局,早段低開,反覆中有所彈。(早段高開,反覆中下調)
周四(己酉日):天干屬土地支屬金,土生金之局,反覆回穩。(解讀不能
周五(庚戌日):天干屬金地支屬土,土生金之局,出現反彈。(出現下調)

今日星期一高位有下調?

大概應該是寫阻力會準確啲

今日星期一高位有下調?

大概應該是寫阻力會準確啲

等我睇埋今日收市再睇下點改
訊匯證券行政總裁沈振盈指,港股進一步升至24,400點樓上,他稱,現市況較難預測後市會升至甚麼位,但包括內房及汽車股等的中資股上周五開始出現回吐壓力,加上臨近月尾期指結算日,港股有機會回吐,策略要以保守為上。

師父又J期結

無辦法,唯有除低我副裝備比師父,佢對腳震得好緊要

師父又J期結

保守回吐...有排升

師父又J期結

保守回吐...有排升

師父又J期結

識做鳥

Long HHI

振奮一下沈家軍的獸性士氣

師父話就快又出糧,老細又要比老強,贏晒

無玩過動物咩叫迷你熊?

容易嘅有千點升佢唔食,係波幅中搵位食幾十點向下,因為太小型就稱迷你熊

唔該師兄
哇屌穿左下245 企得穩今日真係莫估頂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞