沈門師兄弟吹水區暨拜師區( 八 )

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
向大師請安!
最尾果下爆上去 走唔切
師父係話今日同下星期一企穩243/244先奶野,唔驚嘅就睇埋星期一
師父係話今日同下星期一企穩243/244先奶野,唔驚嘅就睇埋星期一

好撚不安 上次師父話加息不代表經濟好轉
第日就高開300 點

好撚不安 上次師父話加息不代表經濟好轉
第日就高開300 點

\|/ \|/ \|/ \|/燒多幾注香比師傅
咪自己嚇自己,師父講咗大頂25000,即係話預咗會升到附近變熊,大跌,企穩23000以上冇錯呀,咪升到附近然後大跌熊市囉,噚日我就係冇諗清楚比佢嚇一嚇亂出貨,交咗千幾蚊學費呀
1200億性交
咪自己嚇自己,師父講咗大頂25000,即係話預咗會升到附近變熊,大跌,企穩23000以上冇錯呀,咪升到附近然後大跌熊市囉,噚日我就係冇諗清楚比佢嚇一嚇亂出貨,交咗千幾蚊學費呀

即係師父指示係25000 up ?
1200億性交

大師語錄:夠唔夠 唔夠話我聽.jpg
1200億性交

388照跌

即係師父指示係25000 up ?

18000-25000嘛,咁佢預咗會企穩再升一浸,到25000附近掉頭一直向下到18000囉,企穩23000以上正常,不過唔係25000掉頭
最尾上返即係代表大師五行鳩估又中,等最新鳩估啦

咩料 臨尾一野150億
1200億性交

3點9左右好似一千億唔夠
唔通臨尾師父發功?
\|/誠心ym香 等大師五行鳩估開飯

咩料 臨尾一野150億

迷底已解開
大戶話佢地都要比支香師父嘆
1200億性交

3點9左右好似一千億唔夠
唔通臨尾師父發功?

大戶同業主專門同師父玩嘢
話大戶唔係追住師父個咀黎掌都唔信
只要唔係老千股,垃圾股嘅普遍一二線股都係上升通道,有正股嘅師兄弟放心等下星期收成,師父祝福過嘅就唔好,汽車股佢之前睇好,今日連吉利都跌10%,其他最少5%附近,真係要埋單㗎
只要唔係老千股,垃圾股嘅普遍一二線股都係上升通道,有正股嘅師兄弟放心等下星期收成,師父祝福過嘅就唔好,汽車股佢之前睇好,今日連吉利都跌10%,其他最少5%附近,真係要埋單㗎

就黎要食麵包到月底
師父救我呀\|/

就黎要食麵包到月底
師父救我呀\|/

唔係動物贏咗咩?

咩料 臨尾一野150億

迷底已解開
大戶話佢地都要比支香師父嘆

我地徒弟上嘅香,再粗,再香,都係好碎料。
大戶上嘅香,非比尋常呀

支成交燭一棍車埋去師父嗰嘴到 咁大仇口
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞