沈門師兄弟吹水區暨拜師區( 八 )

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
好想知師傅段錄音講咩

winmoney幾時先放返出黎

師父話會狹多一兩日,佢一定唔追貨,叫人等埋期結

我都聽到了,又夾多一兩日,講左幾多次了
個個月月尾都等埋期結,已成習慣
好想知師傅段錄音講咩

升幾百係挾倉
跌一百係跌浪!
總之:
好想知師傅段錄音講咩

升幾百係挾倉
跌一百係跌浪!
總之:

日日夾 月月夾到期尾 等到浪頂
adr跌緊二百幾

間諜黎
adr跌緊二百幾

ADR係半夜之後先有d指標作用,而家睇係冇意思
adr跌緊二百幾

驚咩 adr日日都勁跌架啦
adr跌緊二百幾

睇夜期會唔會好d.
adr跌緊二百幾

睇夜期會唔會好d.

其實都係一鳩樣,俾班賭徒買大細之麻
adr跌緊二百幾

睇夜期會唔會好d.

其實都係一鳩樣,俾班賭徒買大細之麻

有師父就唔係大細,係印鈔機
adr跌緊二百幾

睇夜期會唔會好d.

你睇清楚先啦
係adr未跟升,唔係跌
開市就好快升返
adr跌緊二百幾

睇夜期會唔會好d.

你睇清楚先啦
係adr未跟升,唔係跌
開市就好快升返

換個角度諗 前一個交易日adr跌2百幾 今日咪又係照升
adr邊有咁早開 沈家軍 唔洗對住adr打J嘅 要J都J大C三點九個標題
留意住夜期搵個靚位入貨好過啦
留意住夜期搵個靚位入貨好過啦

成日都驚而家唔跟價 一爆就跟唔切
adr邊有咁早開 沈家軍 唔洗對住adr打J嘅 要J都J大C三點九個標題

頭先師父聽到跌兩舊
差D走火
班大戶係咪想逼死師父?比佢岩一次咁多呀
佢都無位入貨 240跌!243跌 245:等期結
\|/大師香火鼎盛就嚟又爆post
大師兄呢
睇番呢十年,港股九乘時間係248樓下,番得穿得就280,唔穿就回
睇埋呢個星期就知大C會瀨幾多
睇番呢十年,港股九乘時間係248樓下,番得穿得就280,唔穿就回

後日好似 1 700 175 一齊出業績?
百家樂灘路鳩估大市: 6-3-2017開始
升升升跌升升升跌跌升升(星期二) 估:升

今日縮量上升,灘路pattern似係2個2,夜期跌冇問題,搏佢聽日資金流入上返1100億就升

利申:準確性唔高

其實依家個阻力位應該就係大時代個頂
沈家軍32000
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞