沈門師兄弟吹水區暨拜師區( 八 )

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
試過博打靶黎賺
0.010 買$1000
打完靶剩餘價值0.018
$1800

有聽師兄講冇買近回收價的,同一日清唔賭身家
不過都係玩下好,有少少買大細的感覺

所以要買升跌用期指啦,第一出價公平,第二簡單,牛熊又時間值又剩

我都唔識睇,齋睇回收,槓桿同到期
唔放得耐

我記得仲有數要計,計買邊隻輪最好,總次煩到嘔

我係鳩買唔識計,搏佢升
唔升就飲水到月底

咁賭不如過大海買大細,仲快知結果

師父冇祝福買大/細,但有指引買升/跌

咁又唔係喎,師傅成日過澳門玩兩手架,如果你有幸遇到佢,你就肥肥喇

師傅祝福左咁耐濠賭股仲敢過去
同大家分享下我買牛熊嘅心得
千祈唔好買近嘅 無論係時間或者價位
揀一啲成交量大嘅 走佬散貨都易啲

留意返 如果跟我咁揀
個槓桿其實唔會好大
但係夠曬安全

易打靶嘅 槓桿係就係夠曬高
贏到係好和味 但係贏唔到就total lost
試過博打靶黎賺
$1800

原來有依招,有幾成命中率?邊間卷商咁有良心?
試過博打靶黎賺
$1800

我都試過
從前我是盲的,如今我能看見。

奇妙恩典有聲
試過博打靶黎賺
$1800

打靶有剩餘價值可以收返?唔係total loss咩

所以要買升跌用期指啦,第一出價公平,第二簡單,牛熊又時間值又剩

我都唔識睇,齋睇回收,槓桿同到期
唔放得耐

我記得仲有數要計,計買邊隻輪最好,總次煩到嘔

我係鳩買唔識計,搏佢升
唔升就飲水到月底

咁賭不如過大海買大細,仲快知結果

師父冇祝福買大/細,但有指引買升/跌

咁又唔係喎,師傅成日過澳門玩兩手架,如果你有幸遇到佢,你就肥肥喇

師父話玩老虎機,睇你班友點買我對家? 死未
試過博打靶黎賺
$1800

假設隻熊收回價係24000,行使價係24200,要掂過24200先會total loss,如果2個交易時段留掂唔到24200就有剩餘價值,而有剩餘價值拎返姐係執骨
試過博打靶黎賺
$1800

假設隻熊收回價係24000,行使價係24200,要掂過24200先會total loss,如果2個交易時段留掂唔到24200就有剩餘價值,而有剩餘價值拎返姐係執骨

有啲難度
試過博打靶黎賺
$1800

唔係隻隻個價錢都係咁嫁ma
好多時你買成幾萬蚊
剩餘價值計完出嚟畀你千八
我當係total lost嫁啦

當你試過牛熊被打靶就知道一啲都唔公平

執骨

好多時骨都冇得執呀

覺得個term好搞笑
牛熊打靶 執骨

當你試過就笑唔出

跟得師父都可以試打靶

未跟師父個時試過

唔好唔記得師父會美斯轉身
試過博打靶黎賺
$1800

好多時你買成幾萬蚊

總之買恆指牛熊同倒錢落海冇分別
試過博打靶黎賺
$1800

好多時你買成幾萬蚊

藍師兄有悲哀既過去
試過博打靶黎賺
$1800

好多時你買成幾萬蚊

藍師兄有悲哀既過去

所以我向叫人買期指好過牛熊窩輪
試過博打靶黎賺
$1800

好多時你買成幾萬蚊

藍師兄有悲哀既過去

所以我向叫人買期指好過牛熊窩輪

警醒新手唔好一入場就比大戶食左
小弟想問咩叫近期,細期同執骨打靶

執骨我上面講左
打靶姐係到收回價
細期姐係細期指,正常一張期指50蚊點,細期10蚊點
近期?係咪打錯野?

執骨我上面講左
打靶姐係到收回價
近期?係咪打錯野?

係近牛熊

執骨我上面講左
打靶姐係到收回價
近期?係咪打錯野?

係近牛熊

姐係近收回價,就快打靶

執骨我上面講左
打靶姐係到收回價
近期?係咪打錯野?

係近牛熊

姐係近收回價,就快打靶

明白晒

執骨我上面講左
打靶姐係到收回價
近期?係咪打錯野?

係近牛熊

姐係近收回價,就快打靶

明白晒

呢d野得個知字好,雖然唔親身經歷過唔深刻

執骨我上面講左
打靶姐係到收回價
近期?係咪打錯野?

係近牛熊

姐係近收回價,就快打靶

明白晒

執骨我上面講左
打靶姐係到收回價
近期?係咪打錯野?

係近牛熊

姐係近收回價,就快打靶

明白晒

黑絲,諗住入會?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞