沈門師兄弟吹水區暨拜師區( 八 )

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
但記住
一定買個保險!

自己諗自己計數
大期、細期也好
期權、沽證、熊證也好
要有恆指跌穿一月最低位嘅準備
即21883

樣子大師兄
有將才
人中龍鳳呀

要防師父不在豪瀨淆青

以上只係建議
因我唔大家情況
我自己就無買保險
只會預留彈藥到時再戰

睇啲post 真係多左好多新手入市
升市不忘跌市,投資可能會損失全部投資
自己可以承擔風險自己知,有師傅冇窮人,不過要記住師傅轉身好快

未感受過師父轉身既,未開始入正道,因為要得道必先經過69劫,96次轉身先可以入室。當年d 就係因為好多師兄弟頂唔順,搞到IFC 排長龍

所以大師兄,二師兄,藍師兄呢d 前朝元老非等閒之輩,見二師兄前排來回地獄又折返人間就知。

重記得當年師父叫人高追
跌落黎之後就話已早一個月清倉

咁仆街

好似佢d mpf

本來我對今年有80%睇好
但當佢此話一出
已經變成.........

99.99999999999999999999999999999999999999999999%

要防師父不在豪瀨淆青

以上只係建議
因我唔大家情況
我自己就無買保險
只會預留彈藥到時再戰

自己可以承擔風險自己知,有師傅冇窮人,不過要記住師傅轉身好快

未感受過師父轉身既,未開始入正道,因為要得道必先經過69劫,96次轉身先可以入室。當年d 就係因為好多師兄弟頂唔順,搞到IFC 排長龍

所以大師兄,二師兄,藍師兄呢d 前朝元老非等閒之輩,見二師兄前排來回地獄又折返人間就知。

重記得當年師父叫人高追

咁仆街

好似佢d mpf

但當佢此話一出

99.99999999999999999999999999999999999999999999%

樣子 gogoogo
五行鳩估係邊到睇,次次係策略王睇實戰理論都load唔到

Money 18

Money 18

以上只係建議
因我唔大家情況
我自己就無買保險
只會預留彈藥到時再戰

重記得當年師父叫人高追

咁仆街

好似佢d mpf

但當佢此話一出

樣子 gogoogo

憑大師兄呢句,當師叔開完show 就柯煙
但記住
一定買個保險!

自己諗自己計數
大期、細期也好
期權、沽證、熊證也好
要有恆指跌穿一月最低位嘅準備
即21883

樣子大師兄
有將才
人中龍鳳呀

要防師父不在豪瀨淆青

以上只係建議
因我唔大家情況
我自己就無買保險
只會預留彈藥到時再戰

破釜沉舟打大佬

每個人都有自己嘅玩法

大師兄識玩

樣子大師兄
有將才
人中龍鳳呀

要防師父不在豪瀨淆青

以上只係建議
因我唔大家情況
我自己就無買保險
只會預留彈藥到時再戰

重記得當年師父叫人高追

師傅個一招,化有為無,弟子我銘記在心。
師傅很仆街,所以股壇屹立不倒

三師兄成日放暗箭 VicF 師兄就鍾意大大棍,每個師兄弟都唔同玩法

樣子大師兄
有將才
人中龍鳳呀

要防師父不在豪瀨淆青

以上只係建議
因我唔大家情況
我自己就無買保險
只會預留彈藥到時再戰

破釜沉舟打大佬

每個人都有自己嘅玩法

大師兄識玩

Angelababy結左婚,生左個b之後,
樣子兄又屌洋葷,又操泡菜妹,
口味變哂

樣子,d 師兄弟都好關心你呀,有野要講出黎呀。

其實會唔會殺埋24400 d熊就插返落去呢

你當師父係咩?瀨一千點應算瀨嗎?

25000-18000=7000 呢條數師父已經洩露天機,最少瀨7000 吾入門後努力參透實戰理論,結合師父以前威水史領悟出嚟
最新口號: 讓師父瀨7000 , 生活變得美好

25000-18000=7000 呢條數師父已經洩露天機,最少瀨7000 吾入門後努力參透實戰理論,結合師父以前威水史領悟出嚟

師父23400著燈,23400+7000=30400

25000+7000=三幻二
25000+7000=三幻二

Money 18

用app搵唔到實戰同五行既

Money 18

.呢d 好野唔係周圍放

Money 18

重溫就Google 另類指標 ,星期一凌晨12點3左右apps就睇到

Money 18

.呢d 好野唔係周圍放

留意本門吹水區,一定有人放既

Money 18

重溫就Google 另類指標 ,星期一凌晨12點3左右apps就睇到

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞