沈門師兄弟吹水區暨拜師區( 八 )

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
樓post嘅巴打揾返師父當日比佢嘅提示,真係桃李滿門啊,頭先相認返

大師一直淡市mode
一定買咩單位都行衰運

師父嬲到爆哂粗
樓post嘅巴打揾返師父當日比佢嘅提示,真係桃李滿門啊,頭先相認返

大師一直淡市mode
一定買咩單位都行衰運

師父嬲到爆哂粗

嗰日可能冇出火啩?

大師一直淡市mode
一定買咩單位都行衰運

師父嬲到爆哂粗

嗰日可能冇出火啩?

佢熊市又走出黎唱好

大師一直淡市mode
一定買咩單位都行衰運

師父嬲到爆哂粗

嗰日可能冇出火啩?

佢熊市又走出黎唱好

on9大循環
希望大家俾啲意見

師傅個941祝福好似已經完
但係941係23號俾成積表
我懷疑緊941係唔係只係出成積短炒

我懷疑師傅個祝福其實仲未完
好想入隻納米熊試下
因為941成積表其實唔會好得去邊
壞左幾日,好多人cut plan
希望大家俾啲意見

好想入隻納米熊試下

如果今日收市真係倒跌,明天先put都未遲
有無人比個五行九估我?
有無人比個五行九估我?

周一(丙午日):天干地支皆屬火,全火之局,走勢反覆,低位有反彈。
周二(丁未日):天干屬火地支屬土,火生土之局,走勢偏軟。
周三(戊申日):天干屬土地支屬金,土生金之局,早段低開,反覆中有所彈。
周四(己酉日):天干屬土地支屬金,土生金之局,反覆回穩。
周五(庚戌日):天干屬金地支屬土,土生金之局,出現反彈。
希望大家俾啲意見

好想入隻納米熊試下

唔係今日put啦,想22號先put,應該仲有得夾上多少少
動物真係好on9 跌50點就跌10格 升左百幾點先升得8格 本身見call完期有少少閒錢入多隻牛玩下 真係狗也不屌

係咪摩通岀嘅動物證
動物真係好on9 跌50點就跌10格 升左百幾點先升得8格 本身見call完期有少少閒錢入多隻牛玩下 真係狗也不屌

係咪摩通岀嘅動物證

瑞信出嘅都係垃圾
上到25000 大家會唔會轉身short
Be the light -- Master Sam

唔會,今年32000前都唔做short,師叔開show都只會空倉

係咪摩通岀嘅動物證

瑞信出嘅都係垃圾

希望大家俾啲意見

好想入隻納米熊試下

但大牛市,又大藍籌驚轉身唔夠快喎
希望大家俾啲意見

好想入隻納米熊試下

但大牛市,又大藍籌驚轉身唔夠快喎

某程度同師父同路緊

我唔係師父唔會諗住食迷你熊/納米熊/質子熊,一走唔切就變轟屍,師父已經預示佢要瀨足25000 - 18000 = 7000點,通常師父回兩日又睇淡開始揾位食迷你熊,25000回幾十一百點就做㗎喇
兄弟們,食飽飯準備又再打過!
兄弟們,食飽飯準備又再打過!

瞄撚準未!

係咪摩通岀嘅動物證

瑞信出嘅都係垃圾

瑞銀 反而摩通我覺得好少少 不過都係狗也不屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞