沈門師兄弟吹水區暨拜師區( 八 )

1001 回覆
7 Like 0 Dislike

今日繼續

好正

師父\l/

師父慢慢食\|/
今次一定要拿下泫雅塊西
拎返老鼠夾出嚟先,呢個夾係索羅斯門生噚晚順豐寄過嚟嘅,佢哋輸咗廿億之後,認為師父實在太強,無法完成夾春袋任務,只好將架生交比沈門代為執行

師傅五行九估越來越勁
\|/

師父慢慢食\|/
今次一定要拿下泫雅塊西

繼續 攻上去
繼續 攻上去

開波!
東風起,今次係呢個勢打大佬
師父\|/
撐大師已高追
個市想倒跌引人入熊
個市想倒跌引人入熊

高位入左牛!堅信一陣爆升!
師父\|/
師父係咪唔夠電,上多三碌俾你
個市想倒跌引人入熊

高位入左牛!堅信一陣爆升!

信大師無有怕
尋晚師父係money 18直播內容

師父係money 18叫人追落後,話呢一,兩日會做埋個頂,話爆穿舊年個24364會逼到上246/248,話要小心聽日/星期一唔升穿243/244就要跌,冇貨嘅要增持現金。
師父話有2個可能性,第一個3/4月會做頂,呢個頂可以250都唔奇,今年目標係18000-25000。第2個可能性,上唔到會回落去,6/7月先做頂。佢估計今年個頂唔會下半年出現,會7月前出現。

加息初段會有上升動力,第4/5次,最快6月個次最遲9月個次會有危機出現。
話樂觀就25000見頂。悲觀就24x就係頂,之後落18000。
今日升上去只係短暫資金食糊。
師父講佢過完年食開嘅3間茶記都摺左,個經濟好差。
師父叫人渣黃金避險,金價睇會1400/1500,下半年會升得比較勁。唔買實金買黃金etf,例如2840。

好肯定今年會係大波幅,今年傾向今年先上升後落,上半年會升,升嘅過程會反覆,下半年有機會落。

睇好內險股,中人壽睇中線睇24-26,會有機會上28蚊,要配合支那股市先得,中人壽未見頂。

支移動80-95波幅。

700似會破頂,公布業績前破220蚊,公布後會回調。如果公布前215-220,博佢扯上去。如果公布前有230就食糊算。

落後股可以博內險,留意中人壽之外嘅內險,例如財險。
話要小心聽日/星期一唔升穿243/244就要跌,冇貨嘅要增持現金。

姐係無穿呢二個位就繼續升,收到
話要小心聽日/星期一唔升穿243/244就要跌,冇貨嘅要增持現金。

本身都冇貨點樣增持現金?
問財仔借錢壓驚?
今朝升穿左243啦喎

本身都冇貨點樣增持現金?
問財仔借錢壓驚?

師父J得耶倫多,當咗自己可以印銀紙,要幾多有幾多
今朝升穿左243啦喎

一向計收市
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞