沈門師兄弟吹水區暨拜師區( 八 )

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
睇番呢十年,港股九乘時間係248樓下,番得穿得就280,唔穿就回
睇埋呢個星期就知大C會瀨幾多

其實依家個阻力位應該就係大時代個頂

我睇圖未係頂,仲有距離,睇師父瀨幾多就唔知
夜期
睇番呢十年,港股九乘時間係248樓下,番得穿得就280,唔穿就回
睇埋呢個星期就知大C會瀨幾多

其實依家個阻力位應該就係大時代個頂

我睇圖未係頂,仲有距離,睇師父瀨幾多就唔知

最大危機係師叔
夜期

adr邊有咁早開 沈家軍 唔洗對住adr打J嘅 要J都J大C三點九個標題

頭先師父聽到跌兩舊
差D走火

升1000跌200當俾乞衣
夜期

依家師父著哂燈,今日高位,明日低位呀
夜期

心裡想追大期但驚驚豬
夜期

心裡想追大期但驚驚豬

驚就兩張細先囉,反正信師傅冇窮人
夜期

心裡想追大期但驚驚豬

25000 得唔得
夜期

心裡想追大期但驚驚豬

24000 時我未信
直到高開三百點 243我信了
夜期

心裡想追大期但驚驚豬

24000 時我未信

依家師父出緊區間無限上移大法,只怕師叔打斷師父
夜期

心裡想追大期但驚驚豬

24000 時我未信

睇嚟師父同師叔 終有一傷
召喚大師兄開新post

心裡想追大期但驚驚豬

24000 時我未信

無計啦 鬼叫師祖偏愛師父多d
當年三歲就收佢入門開始出預測幫師祖贏錢
難免招師叔妒忌
夜期

心裡想追大期但驚驚豬

24000 時我未信

師傅會轉軚
大家留意師傅幾時轉軚
百家樂灘路鳩估大市: 6-3-2017開始
升升升跌升升升跌跌升升(星期二) 估:升

今日縮量上升,灘路pattern似係2個2,夜期跌冇問題,搏佢聽日資金流入上返1100億就升

利申:準確性唔高

要中呀

心裡想追大期但驚驚豬

24000 時我未信

師傅會轉軚
大家留意師傅幾時轉軚

師父係32000前都唔會short,32000前short都好大危機,除時食牙籤柯大杉
百家樂灘路鳩估大市: 6-3-2017開始
升升升跌升升升跌跌升升(星期二) 估:升

今日縮量上升,灘路pattern似係2個2,夜期跌冇問題,搏佢聽日資金流入上返1100億就升

利申:準確性唔高

要中呀

依家似係行 莊莊閒閒,同上星期,但連住睇就係 莊莊莊閒 ,不過我搏前者

利申: 賭百家樂贏好少
唉 有大師真係無窮人
又爆一個
上!高過24538!

呢張圖係第一個吹水區嘅圖,師父真係好勁

呢張圖係第一個吹水區嘅圖,師父真係好勁

新聖物
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞