『薪火post』BNO續期資訊(63) 先睇頭POST同DOC後先問問題

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
英國果邊派件都會睇咖啦
有postcode已經知係寄hmpo
唔係睇,佢係收,當年好似話如果申請特鳩可以比返本bno特區入境處幫人燒毀,我當年就冇比返佢,一心諗住留黎做記念,不過應該就唔會幫到人放棄英國國籍,佢咁提一提我d記憶返哂黎
我連收件人都冇寫
拎澳洲passport 做唔做到副署人
做到,不過要彩印本野有相果兩頁
希望
我收件人打HM Passport Office
地址冇打HM Passport Office
希望佢地醒目照派同照收
收返去銷毀.......依家睇返完全係一個局嚟!
13號入Q
如果用郵政個信封,任何收件人或地址內容有hmpo,兼地址有post code,國家去uk,基本上就咁都到達hmpo,何況只不過錯位置啫,地址寫齊晒,驚乜鬼啫,等過多幾日簽收啦。
唔係好明邊到兩頁除左個人資料個頁仲有邊頁
其實係果時d人驚唔知點處理本野,所以先會有咁即方案,同埋果時回歸冇耐應該冇咁陰謀論
有無寫Postal code?

呢個Postal code係專俾HMPO用
填咗就ok
你買左機票未?買左就真係幾撚大獲,佢記算寄返黎佢除時剪左角喎老友,之前有巴打係上幾個post講過咁奶左野不過佢話之後用bno
我親身試緊
睇吓返到嚟剪咗未
有寫呀L3 9BP果個麻
希望真係安全成功搞點所有野前幾個星期食花生睇其他巴絲好撚驚,而家到我
喂如果你去到月頭感覺唔對路就去申請特快,錢事小當唔見左
佢呢個係Large User Postal Code,個code已經係一個地址嘅

你就咁填
L3 9BP
United Kingdom
都會寄到

不過記得寫PEX Number
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞