『薪火post』BNO續期資訊(63) 先睇頭POST同DOC後先問問題

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
咗多香港人報失,一個月都好基本,你肯定自己有就去馬啦。
抽樣有打電話,另外留意自己junk mail有無hmpo補嘢電郵!
人家英國當地係等緊佢隻藍色,可能真係少咗當地人申請,依家剩做香港人都做到一頭煙!盡量清緊酒紅色。
我直頭打極都冇人接,最後照去,申請時填左已經報lost,之後填既表都冇要求我比報lost既ref no.
唔該咁多位
冇計啦,當地人唔似香港人咁急要申請。
最近有無巴打無副簽又成功?
咁攪笑 琴日定前日睇都仲係join q
今日成個joinQ唔見咗 變咗做being processed
個term轉左 可能好多人打去/webchat問
其實都係join q 改個名姐
可能太多人問點解仲未處理呀⋯⋯
就改個名
黎緊想幫女朋友做報失,
想白痴問到時個電話係打去uk定hk架?
UK
其實地址好小彈你,反而其實資料彩印先有機會彈你由奇出世紙,不過都見好多人都冇彈
ching 真係好快手,
我11號寄speed post
13號到UK
15號doc received
16號join queue
到而家都係等待中 sosad
上面早一兩日有個ok左,佢有寫話搵到人副簽
激死人,前日收到2個dhl sms, 當日已經即刻web改locker, 等2日即今日送到,點知突發再收sms話屋企無人收件
打去問佢、話收到資料時截唔切,個件比佢到香港就拎咗出去,玩咩,我第一日已經改咗資料,攪錯嘢都無道歉一句
有問題嘅bno send返去要搞幾耐嫁?
唔該,試下先
電話區號+44 喎
佢哋暑假前去咗一浸,跟住感覺快咗,點知一到六七月香港人就嚟料!
其實有幾急,又唔係等住用,個國籍又唔會走咗去嘅。
你不如追下posts啦,地址成日彈,試過彈差餉信,一轉新系統就彈銀行信,係近期少咗彈,彩印副本極少彈,加埋解釋信更好!
唔該哂哩個post 9月3號hmpo收到琴晚update左今日approved
想問下佢比左個DX delivery 唔係用DHL
邊到可以搵到track no.?
我都想問。尋日approved + sent 但係無no. 點track?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞