『薪火post』BNO續期資訊(63) 先睇頭POST同DOC後先問問題

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
幾多日到英國?今日個郵局職員同我講起碼10至14日先到
我申請時都無話要攞bno俾佢,同埋一早講明香港人可以揸兩本,而且當年特衰仲無bno咁多免簽證地區,無理由唔留!

以前大家都真心簡單人生,依家醒晒,就知每一步上面安排晒,做晒嘢。燒到埋身,原來如此!
講真初初回歸d人係會驚,之後過左幾年感覺好似唔係好差果時d人都冇對中國咁反感,但而家就真係越黎越睇到共狗既仆街野
空郵掛號咋
特衰留嚟去流氓國家吖嘛,搵普京大帝無理由用英帝,佢鍾意搞事頭婆個後花園!
所以啲人咪回流返晒嚟,做人二等公民感覺唔好嘛,個個今日上晒藍囉!
我都係13號
仲排緊
20號入Q 好緊張 會唔會好快搞掂呢
其實香港身分證咪又係二等人,我地只係居民唔係公民,上面福利我地唔會有,我地福利佢地可以落黎拎,佢地唔會信香港人,香港人人都唔會信佢地,而家口口聲聲過愛國果班香港人未燒到埋身未燒到佢地佢地屋企人姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞