『薪火post』BNO續期資訊(63) 先睇頭POST同DOC後先問問題

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
Fedex收我248
上門收幫我入埋信封唔洗煩
英國郵政去到呢到就冇update
要跟係搵香港/英國郵政 定 hm passport offce
睇英國郵政個tracking似係希斯路附近個處理中心
想問下大家住址證明我用租樓打厘印果張receipt得唔得?
(租客係我自己)
搵咗royalmail先
HMPO依一刻都唔知你件嘢寄出咗未搵佢都冇用
唉 晏啲打去問下先
有冇巴打之前我一樣都係咁但最後冇事
【直擊愛國「藍校長」揸BNO 出埠】譚詠麟孖Wendy飛美國探仔 網民寸爆:佢盡快回歸大灣區
https://lih.kg/1590346

https://nextplus.nextmedia.com/article/2_694780_0?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=hknext_article_share&utm_content=share_link
大大你有小學樣舊BNO
揀左other唔洗副簽
都成功申請
恭喜哂有新玩具

俾多少少錢就早幾日入Q
自己諗啦

郵局speed post都好似200幾
唔上行去郵局整 上門收件又加多幾十蚊
我自己比較過dhl同ups 的確fedex平啲
順驗就算撚數
有問題喎 咁耐
E-express平靚正
好少隔咁耐
我建議你兩邊都一齊追
係 5日到左 450g野 80蚊
食飽飯又係等英國開工.....
每日都充滿期待
集氣
係,等dhl嘅sms就得
集氣中
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞