『薪火post』BNO續期資訊(63) 先睇頭POST同DOC後先問問題

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
嘩!真係終於到你,開心都唔好食太多喇!
個A5信封裝唔到個file!係,提醒大家張正本會對摺返嚟,風險自決喇。
之前有人其中一份申請on hold,所以全部未批但做完果啲就收番文件先
巴打本bno係咪呢款設計?

多謝巴打分享
但我另一份批咗
Anyway希望佢只係睇完文件application仲process緊,文件寄返嚟先....
同一個pe睇晒,批會一次過批晒,你其中有人拖慢咗,lost case?放心啦,你應該基本上批咗,等埋其他人就搞惦㗎喇!
唔該曬巴打
無lost case,不過可能有人張相唔過關,嗰個到依家都係joined queue之外咩msg都無
咁我都係放心等吓先
特衰就六月續咗本新
未用過
岩岩收到 除左呢兩版係咪冇咩要檢查有冇錯
無la
睇嚟我哋同一批 不過就算join queue 都有排等
利申 LOST CASE
果然!你本特衰有機會就係證明你個樣!所以副署就咁過咗你!

各位巴絲我都係估㗎咋,其他無副署嘅,不妨報下又有無類似情況。不過我一向建議人睇#11,唔搵唔知揸外國護照朋友多!

最後風險自決啦!
6號join queue 仍然等待中
royal mail到睇 簽收咗係咪會有簽名睇....
點解我睇唔到 仲諗住睇下個簽名係點
所謂藍絲身體好誠實嘅,最鍾意揸外國護照。

所以家有藍絲父母唔緊要,呢段嘢記得攞返去同藍父藍母講,話阿倫伯都續咗(可能佢續咗bc,咪理了),封面無eu,真係bno!佢哋應該收咗風,知道有機會平權喎,睇吓佢成家都係,不如我哋都續返啦!

呢篇不如入doc,俾其他巴絲攞返去說服父母!

終於有喇
通常dx去dhl要幾耐
Joined queue 集氣
請問printed and sent 係咪會有sms?

現在這情況係唔係應該無問題,我能夠取回我過期10幾年本BNO!
今後唔用廁所版……我還想走去註銷本廁所板
有~巴打你approve左未?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞