『薪火post』BNO續期資訊(63) 先睇頭POST同DOC後先問問題

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
恭喜

等呀...繼續等
唔知佢個仔幾多歲啦,細既話就一定唔會咁做囉,同埋冇需要兩個大人明明有特衰唔同個仔一齊用要佢自己一個用,呢樣野唔好話先唔好講有冇事係有冇需要咁做囉,你話佢地兩公婆冇特衰就話姐
你等左lost REF.no 幾耐先apply 新bno?
你都係20號入q?
睇#10 第29項
再睇埋#17
Yes
你有冇八掛問下你個case咩情況呀??
join q 第2日
明白
Thanks bro
巴打你個份到咗未?

我9月12號寄
16號先出發英國
21號到咗Langley HWDC
然後到而家都仲停係個到
search過好多人啲件都係停咗係個到
話係海關抽查 好耐好耐都無回音
真係搞到個人好驚

等收DHL , 希望印刷上無問題
未呀,朝朝都check status都無變
我11號寄,17號到咗HWDC

搵過只可以打去HWDC個 office
但啲人話無乜用
諗緊好唔好同HMPO個到講講
唔使,hmpo控制唔到,而且回覆有90日,佢哋都係等收件!海關抽查亦唔關郵政事,但份件就無證據失咗,應該等下一步啫,咁咪繼續等下囉。成個申請過程好可能仲有更長嘅等待,呢段可能只不過小插曲咋!俾啲耐性啦!
多謝巴打個人太慌 因為知道真係唔見咗或扣咗係個邊之後可能有好多手尾要搞
而家唯有等下
早知係咁就俾多少少寄speedpost
繼續集氣
等左好耐,點解你地可以咁快

半夜痾夜尿驚見approve左!!
坐等佢print and send

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞