[多圖] 訊息 (只比睇得明嘅人睇)

949 回覆
1603 Like 22 Dislike
其實老師應該變埋隻阿榮 明明可以就咁答個老豆唔報驚 但要寫字 應該啞埋

老師應該死咗,最後嗰幾幅係老師對眼個視角,慢慢變黑,最後嗰幅個比例好窄,就快要合埋眼

似係俾人打暈咗 個視角係向左跌落枱到
如果削鉛筆係破處,姐係佢老豆係牙籤仔?

錯晒fo
仲有冇多d類似?好驚但又好想睇

好似冇講落雨有咩意思喎
求真相
睇人話快來救我嗰一篇啲眼淚喺老師滴嘅,
應該喺老師發現咗有問題,淨喺嗰日冇寫評語,
並且驚訝到喊
第二日見佢就快要搬走所以即刻話去家訪
而之後三日缺席其實喺老師,因為佢發現咗個事實
之後當佢第一日返工,爸爸就威脅個老師

另外,削鉛筆快削到流血可能喺破佢處
爸爸幫佢削即係打飛機?not sure

仲有女仔話見到好多鍋牛可能喺安全套,又或者淨喺精,所以之後佢發惡夢細佬嚟關心佢

削鉛筆即係放支棍入個窿
其實老師應該變埋隻阿榮 明明可以就咁答個老豆唔報驚 但要寫字 應該啞埋

老師應該死咗,最後嗰幾幅係老師對眼個視角,慢慢變黑,最後嗰幅個比例好窄,就快要合埋眼

似係俾人打暈咗 個視角係向左跌落枱到

合埋眼應該係圖既上下兩part黑色喎. 依家圖中間先係黑色, 我覺得係幫佢戴頸圈
睇到起雞皮

有冇試韓文嘅ching
我搵到韓文版但係中文版冇呢句嘅翻譯
最後團圓個老竇畫第四個人 係咩人黎?
屌!我唔撚驚!

利用人既惻隱之心好仆街
但係又好真實
睇完唔敢訓
http://www.webtoons.com/zh-hant/thriller/jinri/第15話-媽寶-3/viewer?title_no=641&episode_no=15

呢度有大把

嘩屌 高汁

有人同我一樣睇完,完全係個腦揮之不去

有冇試韓文嘅ching

唔關個故事事,句野解今回嘅後記可以係作家嘅blog度睇到

有冇試韓文嘅ching

메시지 끝. 《訊息》完
之後白底嗰句 呢一話嘅後記可以喺作者嘅blog度睇到
劇透勿看 :
.
.
.
.
.

.
.
.

其實無有一點漏左好心寒,呢篇文無解釋.就係 9 月20號果篇日記。講中秋節同老豆出去玩,老豆飲左好多酒好開心,佢都開心。細路女已經比老豆姦到有左快感。
劇透勿看 :
.
.
.
.
.

.
.
.

其實無有一點漏左好心寒,呢篇文無解釋.就係 9 月20號果篇日記。講中秋節同老豆出去玩,老豆飲左好多酒好開心,佢都開心。細路女已經比老豆姦到有左快感。

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞