[多圖] 訊息 (只比睇得明嘅人睇)

949 回覆
1603 Like 22 Dislike
成班係度估估估 咁有想像力不如你地去作啦
8月22日 小女孩同細佬去睇嘅小狗狗,會唔會係佢地離左婚嘅媽媽生出嚟嘅bb
離婚之前已經有左
如果唔係佢老豆點會咁反感
屌 唔敢訓啦
8月22日 小女孩同細佬去睇嘅小狗狗,會唔會係佢地離左婚嘅媽媽生出嚟嘅bb
離婚之前已經有左

咁無啦啦一個女仔點解會覺得啲bb係狗
29/9 岩岩好9 支酒
即係做左9次???

NO

所有圖 陰雨晴=爸爸心情
9枝酒+一整天都在下雨 = 爸爸心情好差飲左好多酒
佢絕大部份日子都係陰OR雨
晴既都係破處+爸爸搞佢既日子
即係做左9次???

幾撚牽強呀
即係做左9次???

NO

高汁
完全唔驚 覺得好正 點解會諗到呢d故
即係做左9次???

NO

好似又唔係, 再諗諗先
屌你班仆街越估就會越心寒
快D抽離啦

點解會心寒 當故睇咋wo
離婚之前已經有左

我覺得隻小白狗似係佢老豆係外面捉返黎既細路
個細路女話落堂去睇人地打紙片遊戲
應該係個細路俾佢老豆棄左屍,佢屋企人發現之後燒紙拜祭佢
然後俾個女仔見到

咁對面條友多左紙牌係點解?
不過真係會有些少驚驚地 但想睇多d呢類漫畫
上面講夢遊果個真係估佢唔到 以為係阿媽變態
故仔黎啫
離婚之前已經有左

然後俾個女仔見到

未燒完,燒完紙果個就喊左出黎

未燒完係笑笑眼架啵
即係做左9次???

NO

好似又唔係, 再諗諗先

應該字眼上既陰晴真係爸爸既心情
最唔通順個位就係
9月13話左比更多野食阿榮
9月14有好多蝸牛 = 爸爸口爆阿榮 (個人覺得心情都唔會好)
過2日9月16搞左個女 = 爸爸心情好 = 阿榮問佢有無事
8月23日
唔會無啦啦鍾意隻雨靴而且仲想落雨
1.証明主角可能隻腳已經有傷痕想著長既鞋遮住
2.普通人唔會鍾意落雨但主角鍾意
唔鍾意落雨因為落雨無得出街玩
鍾意落雨=想其他人都好似佢咁無得出街玩

人格扭曲+少少被虐特徵
離婚之前已經有左

然後俾個女仔見到

未燒完,燒完紙果個就喊左出黎

未燒完係笑笑眼架啵

張圖d笑眼根本唔可信

都可能係
8月22玩狗
8月23落大雨果日行兇
7日後8月30有人玩紙牌遊戲, 老師個語氣都好強烈叫唔準玩
(不過韓果有無喱味野架 )
8月23日
唔會無啦啦鍾意隻雨靴而且仲想落雨
1.証明主角可能隻腳已經有傷痕想著長既鞋遮住
2.普通人唔會鍾意落雨但主角鍾意
唔鍾意落雨因為落雨無得出街玩
鍾意落雨=想其他人都好似佢咁無得出街玩

人格扭曲+少少被虐特徵

可能真係有傷, 比蚊咬係佢爸爸整佢隻腳 (煙頭之類?)
佢唔係鍾意落雨呀
雞蛋嗰段應該唔係想講細佬閹咗, 而係想表達細佬因為做狗而有嘅心理變化
一開始因為仲當自己係人, 所以會唔鍾意泡麵加蛋, 有自己嘅口味喜好, 到後嚟只要唔係狗糧就可以, 唔再喺飲食上有要求

打到一半諗到另一件更變態嘅事, 因為諗唔明點解削鉛筆(第一次性侵)之後隔咁耐先第一次見蛞蝓(精/安全套), 再諗到主角由自己削鉛筆, 流血, 於是爸爸幫佢削
應該唔會係爸爸教主角用鉛筆手淫, 於是主角搞到破咗處, 覺得痛於是停咗手, 爸爸就接手玩埋落去, 但未有正式嘅性行為後嚟見到蛞蝓先係第一次性交
不過唔明爸爸殺死蛞蝓係咩意思, 同埋主角應該見到佢哋識郁先會以為係冇殼蝸牛

另外覺得紙片遊戲, 有人輸晒紙片而喊, 主角反而笑咗, 呢個位應該都有啲意思, 不過未有頭緒
叫我點訓
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞