[多圖] 訊息 (只比睇得明嘅人睇)

949 回覆
1603 Like 22 Dislike
回post有啲我覺得over咗
1. 弟弟唔鐘意加雞蛋,加雞蛋個陣阿榮望實我
只係用唔鍾意雞蛋嚟指出阿榮=弟弟
2. 上堂休息時間玩紙牌點都唔會係燒野掛
係想反映出主角心理有問題
見到其他小朋友唔開心佢就會開心

作者俾個10月17日個標題係捏造
原本寫咩唔重要
佢想俾你睇得出係擦咗再寫姐
韓文原版依一日用嘅語法係同之前嘅唔同咗
即係依一篇係爸爸捏造出嚟
(爸爸直接寫 / 指使個女寫都可能)

我亦睇咗作者個後記
佢有話好多人提到鼻涕蟲
有讀者話係性行為,又有人話代表住得偏僻,亦可能係居住環境好差
作者話無一個標準解釋
在於你睇個陣帶俾你嘅印象係咩

我睇咗韓文版都想自己寫個詳細review出嚟
不過用app好難覆

請問有冇後記link
示意圖

呀榮
係我有問題定點
覺得呢啲故幾好睇 心寒 ... 我無乜

我都無咩特別感覺
我反而想知缺席係個女仔缺席定個老師?

應該係老師
成班係度估估估 咁有想像力不如你地去作啦

其實照明商店都幾好睇 雖然一開始真係好驚

原來係美容液個畫家
唔怪第一眼睇安眠藥嗰篇覺得得畫風熟熟地
我覺得美容液個故好正

我為左睇依個畫家啲故,裝左個apps黎睇 入面啲鬼怪型漫畫都唔錯

我都有睇隱居者(唔記得有無錯) 之後韓國果個咩奶酪陷阱 江南美人同埋鬼新娘

我都有睇江南美人同鬼新娘 鬼新娘唔恐怖但啲怪物有時夜晚睇到嚇一嚇咁 不肖子都好睇

原來係美容液個畫家
我覺得美容液個故好正

我為左睇依個畫家啲故,裝左個apps黎睇 入面啲鬼怪型漫畫都唔錯

我都有睇隱居者(唔記得有無錯) 之後韓國果個咩奶酪陷阱 江南美人同埋鬼新娘

個app除左啲恐怖漫 其他好多都好好睇
其實照明商店都幾好睇 雖然一開始真係好驚

後面好感人

原來係美容液個畫家
我覺得美容液個故好正

我都覺 好宅成日都睇漫畫
黑色放映機 我之前都有追 之後有D頂唔到畫風無睇

個apps係叫咩名
最尾張圖係講老師都做埋狗定係點?
一開始嚇一嚇 之後冇野 有咩咁驚
初頭唔為意好認真咁睇 搞到勁心寒

我都係

原來係美容液個畫家
我覺得美容液個故好正

我都覺 好宅成日都睇漫畫
黑色放映機 我之前都有追 之後有D頂唔到畫風無睇

個apps係叫咩名

同求

原來係美容液個畫家
我覺得美容液個故好正

我都有睇江南美人同鬼新娘 鬼新娘唔恐怖但啲怪物有時夜晚睇到嚇一嚇咁 不肖子都好睇

看臉時代上一個先真心恐怖 跟蹤狂
係個畫風好恐怖
個人覺得仲恐怖過奇奇怪怪同禁日 睇完發惡夢
好正
仲有冇多d 好想睇

之前有個外國既咩annie96,嚇撚到我仆街
請自行google

屌 annie is typing
同10月17號篇野一撚樣
仲有冇多d 好想睇

之前有個外國既咩annie96,嚇撚到我仆街
請自行google

屌 annie is typing
同10月17號篇野一撚樣

好驚 真心
唔敢再睇

個apps係叫咩名

同求

Webtoon 會睇到唔想岀街

原來係美容液個畫家
我覺得美容液個故好正

看臉時代上一個先真心恐怖 跟蹤狂
係個畫風好恐怖
個人覺得仲恐怖過奇奇怪怪同禁日 睇完發惡夢

講返先 看臉時代唔係恐怖/鬼怪向既故
只係其中有個單元故事畫風向好核突

瘋狂睇奇奇怪怪個排夜晚都唔敢出房門去廁所

樓主個故就睇完到而家都唔太舒服同不安
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞