[多圖] 訊息 (只比睇得明嘅人睇)

949 回覆
1603 Like 22 Dislike
http://www.webtoons.com/zh-hant/thriller/jinri/第15話-媽寶-3/viewer?title_no=641&episode_no=15

呢度有大把

嘩屌 高汁

依個睇完好心up
個老母

係個老母比治夢遊症藥個仔食控制病情咩唔係?
但個仔無食夢遊緊果陣同佢老母打
殺咗佢老母
到醒返先知原來隻藥係治夢遊
可惜太遲
佢老母已經死咗
http://www.webtoons.com/zh-hant/thriller/jinri/第15話-媽寶-3/viewer?title_no=641&episode_no=15

呢度有大把

嘩屌 高汁

有人同我一樣睇完,完全係個腦揮之不去

呢個冇咁恐怖
但樓主果篇真係心寒

我反而係呢篇完全唔敢睇
向下睇左幾頁覺得畫得好恐怖

訓喺床睇
淨係睇得明狗=細佬
原來仲有咁多隱藏內容
驚驚
好不安
由頭到尾都無提佢阿媽
唔知第一隻白色小狗應該係佢阿媽,佢老豆話唔養小狗(意味要殺左佢?)佢細佬喊哂口要養小狗(唔想佢媽媽死),

但係9月1號仲有狗摸喎
其實係咪好多好類似既真人真事

我都想知
屌今晚一定訓唔到

呢度有大把

嘩屌 高汁

有人同我一樣睇完,完全係個腦揮之不去

呢個冇咁恐怖
但樓主果篇真係心寒

我反而係呢篇完全唔敢睇
向下睇左幾頁覺得畫得好恐怖

訓喺床睇

同樣訓係床但真係唔敢睇
我太細膽
好撚驚 睇到手指嗰頁真係好撚驚
由頭到尾都無提佢阿媽
唔知第一隻白色小狗應該係佢阿媽,佢老豆話唔養小狗(意味要殺左佢?)佢細佬喊哂口要養小狗(唔想佢媽媽死),

係喎!

似係了

由頭到尾都無提佢阿媽

係喎!

似係了

不過我諗唔明,杯麵加雞蛋係乜黎
第一次煮杯麵加雞蛋佢細佬不停講唔要,地下有紅色既野(唔知乜黎,而枱上有黑色既野同紅色既野(刀加血)
第二次煮杯麵加雞蛋佢細佬望住佢,今次地下無紅色野
所以雞蛋都唔方係好野(唔知係咪細佬既睪丸,定係屍蟲d卵?

另外日記多次提到飼料
小榮一開始唔食飼料,之後食落幾好味
,(小榮(細佬)知道d 飼料係人肉所以唔食?)

亂估
由頭到尾都無提佢阿媽

係喎!

似係了

由頭到尾都無提佢阿媽

係喎!

似係了

第一次煮杯麵加雞蛋佢細佬不停講唔要,地下有紅色既野(唔知乜黎,而枱上有黑色既野同紅色既野(刀加血)

另外日記多次提到飼料

亂估

唔係刀同血
係煲同火
由頭到尾都無提佢阿媽

我反而覺得係佢老豆捉嘅其他細路
lm
屌,我好想睇翻d圖搵線索,但我真係無勇氣睇多次
睇完 心理上個種恐怖仲得人驚過怕鬼
感受
高質lm
10月6號果日係咪個老豆寫?
老母一開始已經做緊狗
主角同細佬都會去睇佢

細佬比老豆知道偷偷地搵老母
將佢變埋做狗

另外唔明雞蛋麵, 比蚊咬, 酒瓶係咩意思
今晚唔撚訓
一定要解到迷為止
屌 平時睇恐怖故都唔驚
呢個好撚寒
睇到一半都覺得唔對路
由頭到尾都無提佢阿媽

係喎!

似係了

另外日記多次提到飼料

亂估[/quote]
唔係刀同血
係煲同火[/quote]

一開始諗泡麵即係係杯麵,唔洗用煲 ,但諗諗下可以係煲熱水倒落個杯麵到
btw有無人諗到第一次煮泡麵,地下紅色係乜黎?
老母一開始已經做緊狗
主角同細佬都會去睇佢

細佬比老豆知道偷偷地搵老母
將佢變埋做狗

另外唔明雞蛋麵, 比蚊咬, 酒瓶係咩意思

會唔會係佢哋離咗婚
啲細路成日偷偷地出去見阿媽
而阿媽即係代表狗
睇第一張圖已經feel到不安
見到話養狗就覺得唔對路
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞