[多圖] 訊息 (只比睇得明嘅人睇)

949 回覆
1603 Like 22 Dislike
睇第二次,次次去到缺席就唔敢再落

我都係
最後一張真係好撚衝擊
http://www.webtoons.com/zh-hant/thriller/jinri/第15話-媽寶-3/viewer?title_no=641&episode_no=15

呢度有大把

嘩屌 高汁

有人同我一樣睇完,完全係個腦揮之不去

呢個冇咁恐怖
但樓主果篇真係心寒

呢篇好睇過樓主po既呢個,其實幾感人,而且含義好concrete

我都係
最後一張真係好撚衝擊

係嚇一嚇既 但唔會唔敢睇掛 漫畫黎 比真你睇你咪跳樓
好恐怖 不寒而慄
睇睇下打左個冷震
http://www.webtoons.com/zh-hant/thriller/jinri/第15話-媽寶-3/viewer?title_no=641&episode_no=15

呢度有大把

嘩屌 高汁

呢個冇咁恐怖
但樓主果篇真係心寒

呢篇好睇過樓主po既呢個,其實幾感人,而且含義好concrete

我都覺得好睇過樓主果篇

我都係
最後一張真係好撚衝擊

Agger
好簡單一張圖 但帶既意味好強烈

呢度有大把

嘩屌 高汁

呢個冇咁恐怖
但樓主果篇真係心寒

我都覺得好睇過樓主果篇

佢係咪有思覺失調+夢遊
精神病好恐怖 同現實脫節 但自己完全唔aware自己妄想緊
其實佢細妹係咪又比佢鋸左
9月1號個篇係咪呀爸話佢條J係小狗 要女主角摸 又呃細佬都有摸 但細佬就話無 佢呀爸好嬲 之後就當佢係狗

我都係
最後一張真係好撚衝擊

最憎恐怖野
lm
本身睇到最後幾日已經好撚不安 最後隻手嚇撚到賴屎
示意圖

我都係
最後一張真係好撚衝擊

Agger
好簡單一張圖 但帶既意味好強烈

我唔明
求解釋
樓上嚇撚死咩

根本就係隻狗
又唔係人
驚乜?
樓上嚇撚死咩

根本就係隻狗
又唔係人
驚乜?

哥哥...一齊玩...
貼妮娜條仆街你老母俾狗屌
樓上嚇撚死咩

根本就係隻狗
又唔係人
驚乜?

乜唔係帶咗假髮嘅狗咩
係我有問題定點
覺得呢啲故幾好睇 心寒 ... 我無乜
好撚不安
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞