[多圖] 訊息 (只比睇得明嘅人睇)

949 回覆
1603 Like 22 Dislike
救命啊....全盛時期嘅連登到底可以有幾多個戇鳩仔
上面班人做乜撚野 幾多歲呀?
虛構漫畫都嚇撚到你地又心寒又驚 你地on9架?

惡撚到
唔比人覺得心寒

利申淨係碌碌下比最尾張圖嚇一嚇

真係好L惡
標題又無慎入
當普通嘢睇咪嚇親囉
仲有冇多d 好想睇

之前有個外國既咩annie96,嚇撚到我仆街
請自行google
高質post

連登質素係咁上下啦

得啦得啦 叻啦
驚乜春
仲有冇多d 好想睇

請自行google

連登質素係咁上下啦

得啦得啦 叻啦

仲有堆估中左以為好叻叻嘅仲嘔心
D圖都畫到出晒面,有幾難明

惡撚到
唔比人覺得心寒

利申淨係碌碌下比最尾張圖嚇一嚇

真係好L惡
標題又無慎入
當普通嘢睇咪嚇親囉

其實有上開高登連登呢d fourm 睇到一半都知已經覺唔對路
同大波白滑j圖標題入面條link係killerjo一樣
留名
咁都有人入黎踏人地取暖

連登質素係咁上下啦

得啦得啦 叻啦

仲有堆估中左以為好叻叻嘅仲嘔心
D圖都畫到出晒面,有幾難明

得啦得啦 叻啦
睇下9月1日同8日個日子,1日寫星期日,8日就寫星期天,姐係呢一個星期之後已經係爸爸代筆?
仲有冇多d 好想睇

請自行google

依個作者 同 奇奇怪怪 都大把你睇
仲有幾個真係講恐怖講鬼 有埋聲 我唔敢睇

奇奇怪怪好撚難捉摸
有時真係恐怖,有時原來係搞笑,你以為主角會橫死,點知佢又good ending

禁日就黑暗d ,多數借恐怖故事控訴埋社會教育福利司法制度既不公
好撚心啦. 要貼就貼原本條LINK 啦
29/9 岩岩好9 支酒
即係做左9次???

賣酒樽有錢
即係佢老豆搞完佢會畀少少錢佢買野食?
有啲人睇多人地一套漫畫就以為自己好撚高質咁真係笑撚死人
冇追半日個POST就屌黎屌去
有啲人睇多人地一套漫畫就以為自己好撚高質咁真係笑撚死人

最撚正係 琴既fb以經見有囡囡分享
有d仔仔仲懶勁係到解釋比囡囡聽 咪copy d台仔
Btw這些機會
睇左留言又重新睇多次
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞