[多圖] 訊息 (只比睇得明嘅人睇)

949 回覆
1603 Like 22 Dislike
屌,一早有答案出嚟,點知你哋班扑街愈估愈恐怖 ,應該叫個作者上嚟偷師

睇連登仔估d答案仲恐怖過原本既答案
係咪我蠢 唔睇解釋 都唔明係恐怖故事
以後都唔開自動load圖
9月1話以後就來養狗
個陣細佬已經變左狗
留意下主角同細佬件衫既顏色同狗既顏色...第一隻阿榮係黃色=細佬...白色一條條係屍蟲? 老豆飲酒就會打佢地..會用繩綁住佢地...有日主角話佢唔可以再做手語...比人斬左一隻手?

第2隻狗不能說話=主角要學手語=係咪主角一早就被毒啞呢

應該係本身就係啞 同智商有問題

似係智商有問題
個細路忍唔住大便 我估都比老豆玩菊花玩到失禁
前十幾頁都正正常常
去到二十頁之後啲小學雞出曬嚟
有咩咁恐怖
反而覺得呢啲故好正
前十幾頁都正正常常
去到二十頁之後啲小學雞出曬嚟

post 又唔追 , 個個重重覆覆咁又係推斷返之前人哋打啲嘢

突破盲腸

邊度話佢忍唔住大便 ? 張圖係話大便大錯地方
기분나쁘셨다면

그걸로 만족합니다
기분나쁘셨다면

그걸로 만족합니다

好狗
我覺得紙牌果日個重點係老師既留言到,應該係個主角同老師告發,個老師唔信以為佢話大話
屌,一早有答案出嚟,點知你哋班扑街愈估愈恐怖 ,應該叫個作者上嚟偷師

我覺得紙牌果日個重點係老師既留言到,應該係個主角同老師告發,個老師唔信以為佢話大話

咩叫打紙片

邊度話佢忍唔住大便 ? 張圖係話大便大錯地方

大便錯地方咪係忍唔住去到廁所已經賴左落其他地方囉
淨係諗唔到蛞蝓果個位
其他都算易諗
但真係好撚寒
淨係諗唔到蛞蝓果個位
其他都算易諗
但真係好撚寒

有蚊你諗到咩野
淨係諗唔到蛞蝓果個位
其他都算易諗
但真係好撚寒

有蚊你諗到咩野

咖喱雞?

咩叫打紙片

韓國d 傳統遊戲黎

咩叫打紙片

韓國d 傳統遊戲黎

好似係將一塊紙片送喺地下,然後用另一塊紙張出力打落地下塊紙片度,可以打去佢反轉另一面就當贏?

咩叫打紙片

韓國d 傳統遊戲黎

好似係將一塊紙片送喺地下,然後用另一塊紙張出力打落地下塊紙片度,可以打去佢反轉另一面就當贏?

好似以前香港都有
恐撚怖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞