[多圖] 訊息 (只比睇得明嘅人睇)

949 回覆
1603 Like 22 Dislike
不安
聽朝仲要返早 點算
雞蛋嗰段應該唔係想講細佬閹咗, 而係想表達細佬因為做狗而有嘅心理變化
一開始因為仲當自己係人, 所以會唔鍾意泡麵加蛋, 有自己嘅口味喜好, 到後嚟只要唔係狗糧就可以, 唔再喺飲食上有要求

打到一半諗到另一件更變態嘅事, 因為諗唔明點解削鉛筆(第一次性侵)之後隔咁耐先第一次見蛞蝓(精/安全套), 再諗到主角由自己削鉛筆, 流血, 於是爸爸幫佢削
應該唔會係爸爸教主角用鉛筆手淫, 於是主角搞到破咗處, 覺得痛於是停咗手, 爸爸就接手玩埋落去, 但未有正式嘅性行為後嚟見到蛞蝓先係第一次性交
不過唔明爸爸殺死蛞蝓係咩意思, 同埋主角應該見到佢哋識郁先會以為係冇殼蝸牛

另外覺得紙片遊戲, 有人輸晒紙片而喊, 主角反而笑咗, 呢個位應該都有啲意思, 不過未有頭緒

9月13話左比更多野食阿榮
9月14阿榮生日仲有好多蝸牛 = 爸爸口爆阿榮
過2日9月16先係搞個女 = 阿榮問佢有無事
BTW, 字眼上既天氣反映爸爸既心情??
8月22日 小女孩同細佬去睇嘅小狗狗,會唔會係佢地離左婚嘅媽媽生出嚟嘅bb
離婚之前已經有左
如果唔係佢老豆點會咁反感

咁無啦啦一個女仔點解會覺得啲bb係狗

我覺得隻小白狗似係佢老豆係外面捉返黎既細路
個細路女話落堂去睇人地打紙片遊戲
應該係個細路俾佢老豆棄左屍,佢屋企人發現之後燒紙拜祭佢
然後俾個女仔見到

其實會唔會第一隻狗真係只係狗
因為有暴力傾向, 細佬又係咁扭計話要養狗, 所以嬲嬲地"咁撚鍾意狗你就自己做埋狗啦", 將細佬當狗咁養
臨瞓睇到呢個post
大佬叫我點瞓
雞蛋嗰段應該唔係想講細佬閹咗, 而係想表達細佬因為做狗而有嘅心理變化
一開始因為仲當自己係人, 所以會唔鍾意泡麵加蛋, 有自己嘅口味喜好, 到後嚟只要唔係狗糧就可以, 唔再喺飲食上有要求

打到一半諗到另一件更變態嘅事, 因為諗唔明點解削鉛筆(第一次性侵)之後隔咁耐先第一次見蛞蝓(精/安全套), 再諗到主角由自己削鉛筆, 流血, 於是爸爸幫佢削
應該唔會係爸爸教主角用鉛筆手淫, 於是主角搞到破咗處, 覺得痛於是停咗手, 爸爸就接手玩埋落去, 但未有正式嘅性行為後嚟見到蛞蝓先係第一次性交
不過唔明爸爸殺死蛞蝓係咩意思, 同埋主角應該見到佢哋識郁先會以為係冇殼蝸牛

另外覺得紙片遊戲, 有人輸晒紙片而喊, 主角反而笑咗, 呢個位應該都有啲意思, 不過未有頭緒

爸爸殺死蛞蝓會唔會係用廁紙抹左佢
臨瞓睇到呢個post
大佬叫我點瞓

我覺得玩紙牌同著羽絨果兩幅係想表達佢有番到學校
後來既日記都冇再有學校出現
可能因為女仔已經冇番學

而天氣果度唔覺同性侵有
反而係冇天氣果兩日先有表達到意思

9月13話左比更多野食阿榮
9月14阿榮生日仲有好多蝸牛 = 爸爸口爆阿榮
過2日9月16先係搞個女 = 阿榮問佢有無事
BTW, 字眼上既天氣反映爸爸既心情??

9月14只係單純話見到蝸牛, 唔明點解扯到阿榮
9月16夢見到蛞蝓, 我自己覺得似小朋友第一次被侵犯, 太大心理陰影, 導致發惡夢, 阿榮只係關心家姐被爸爸唔知做過咩嚇到發惡夢
我覺得玩紙牌同著羽絨果兩幅係想表達佢有番到學校
後來既日記都冇再有學校出現
可能因為女仔已經冇番學

而天氣果度唔覺同性侵有
反而係冇天氣果兩日先有表達到意思

但冇返學點交日記
http://m.webtoons.com/zh-hant/thriller/jinri/%E7%AC%AC6%E8%A9%B1-%E9%AC%BC%E5%B1%8B/viewer?title_no=641&episode_no=6

原來有好多個故事

日記係#55

精神污染
好不安 夜晚唔好入去睇
樓主半夜先post

屌睇完好不安,訓唔著

爸爸殺死蛞蝓會唔會係用廁紙抹左佢

我都有諗過, 但抹同殺死應該係唔同嘅動作, 小朋友應該都識分?
http://m.webtoons.com/zh-hant/thriller/jinri/%E7%AC%AC6%E8%A9%B1-%E9%AC%BC%E5%B1%8B/viewer?title_no=641&episode_no=6

原來有好多個故事

日記係#55

精神污染
好不安 夜晚唔好入去睇

好想睇

不過都係日頭先睇
失眠先睇到啲咁嘅嘢

睇到最後
我覺得係個老師去家訪 睇下發生咩事
跟住個老豆都捉埋個老師囉
點解要咁俾我見到個post
屌本身好撚眼瞓,而加醒撚哂
一次過追哂所有
嚇到唔敢訓
工地果個好人真係痴撚線
第一張圖女主話返學好開心連紅蘿蔔都食晒
表示佢之前一路都食唔飽
阿榮係唔岩既地方大便比爸爸打
因為佢已經比人打到失禁
17號已經換左爸爸寫日記
夜媽媽睇到中間已知唔對路
跟住見到尾個幾板啲顏色勁恐怖跟住飛快咁碌左落去睇留言
屌我就訓 唔應該禁入黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞