[多圖] 訊息 (只比睇得明嘅人睇)

949 回覆
1603 Like 22 Dislike
啱啱見到有人講
落雨=m到
因為落雨佢老豆就唔會搞佢 所以佢好中意落雨

落雨日子係 23/8 11/9 13/9
M到唔會咁近掛
同埋削鉛筆應該係破佢處?
啱啱見到有人講
落雨=m到

屌小學生咁快有M到?

小學 4 5 6年班都有啦

但係篇週記咁短
小4寫咁少字仲唔俾老師屌咩?

姐係見你以為小學生唔俾有M到姐

高小is ok
但係咁短既篇幅似係初小寫喎
屌好撚寒 睇完唔敢沖涼

我都係

我啱啱打算睇埋呢個post去沖涼。。。依家。。。 我屌
啱啱見到有人講
落雨=m到

M到唔會咁近掛

加上23/8都重未出事
蚊咬除鞋同食拉麵落蛋係咩
諗住訓先睇啲咁心酸既野
無咩特別...
睇人話快來救我嗰一篇啲眼淚喺老師滴嘅,
應該喺老師發現咗有問題,淨喺嗰日冇寫評語,
並且驚訝到喊
第二日見佢就快要搬走所以即刻話去家訪
而之後三日缺席其實喺老師,因為佢發現咗個事實
之後當佢第一日返工,爸爸就威脅個老師

另外,削鉛筆快削到流血可能喺破佢處
爸爸幫佢削即係打飛機?not sure

仲有女仔話見到好多鍋牛可能喺安全套,又或者淨喺精,所以之後佢發惡夢細佬嚟關心佢
削鉛筆應該就係破處
好撚慘
有冇人留意到10月6日已經係佢阿爸老作,都唔跟啲格寫
無咩特別...

我都無乜感受
係咪好冷血
仆街點瞓
紙片嗰到都唔明
仲不安過個d 恐怖推理
可唔可以解釋下最後一張圖
兩張紙中間有條黑色溝果幅
唔睇留言都唔知背後係咩意思
心都寒埋
其實老師應該變埋隻阿榮 明明可以就咁答個老豆唔報驚 但要寫字 應該啞埋

老師應該死咗,最後嗰幾幅係老師對眼個視角,慢慢變黑,最後嗰幅個比例好窄,就快要合埋眼
lm
啱啱見到有人講
落雨=m到

M到唔會咁近掛

落雨唔知關唔關事
但得10月6同10月16無天氣
10月6:老豆懶得寫天氣同星期幾
10月16:主角比人當狗,出唔到街,唔知天氣
如果削鉛筆係破處,姐係佢老豆係牙籤仔?

其實老師應該變埋隻阿榮 明明可以就咁答個老豆唔報驚 但要寫字 應該啞埋

老師應該死咗,最後嗰幾幅係老師對眼個視角,慢慢變黑,最後嗰幅個比例好窄,就快要合埋眼

應該唔係合埋眼, 反而係幫個老師戴頸圈/狗帶
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞