[多圖] 訊息 (只比睇得明嘅人睇)

949 回覆
1603 Like 22 Dislike
上面有人話download webtoon個app 但唔係全韓文架咩

有中文版喎
上面有人話download webtoon個app 但唔係全韓文架咩

用中文app store裝 應該會係中文版

用中文app store裝 應該會係中文版

唔係bor

作者高汁,睇晒其他佢畫果啲
好多都有深度又有反思
不過真係唔覺有咩恐怖...

可能因為有啲我每日都經歷緊
樓上有篇解釋話老豆幫個女寫左唔止一篇, 會唔會佢明知個老師會起疑, 專登引個老師家訪再姦佢?
好多都有深度又有反思

你係隻狗
好多都有深度又有反思

你係隻狗

驚已報
好多都有深度又有反思

你係隻狗

驚已報

阿榮
webtoon d漫畫正啊
上星期睇左
--> http://www.webtoons.com/zh-hant/thriller/jinri/list?title_no=641
download WEBTOON
港台韓都有高質漫畫睇,

好正,消磨時間

Off topic
Bookmark左好多套都好高質!

有無推介

心靈的聲音,笑到仆街

趙石勁好笑
仲出埋動畫韓劇

韓劇未睇,但動畫岩岩追完最新集
好佩服趙石畫到千幾集都可以咁好笑

係喎
漫畫同動畫我都未追晒,有排追
其實係呢度講落去好似對呢個POST有D off topic
概然大家咁鍾意webtoon 不如開個post開心SHARE下入面有D咩好野呀

我都想幫手開, 但頭POST唔知點做整合好, 希望有巴打們幫下手

Agree
POST已開
WEBTOON 高質漫畫分享
https://lihkg.com/thread/161651/page/1?ref=web
老豆刨筆流血=性侵
見到白色蝸牛=精液
然後夜晚發惡夢,細佬安慰家姐

好撚寒
點解最尾要特登特寫張枱?我有個frd發現張枱反射到兩個人影,左邊係老豆,右邊係老師,老豆攞住把刀,而老師就唔知點樣頂住把刀。我就唔係幾睇得出
POST已開
WEBTOON 高質漫畫分享
https://lihkg.com/thread/161651/page/1?ref=web

阿榮就係佢細佬

點解要打只比明既人睇??
唔明係咪唔可以睇?
禁日出哂名意義複雜 唔明好正常
樓豬你10有9都睇留言先知個故事講咩
所以唔好係標題打埋d睇得明先好睇 成個傻仔咁…
阿榮就係佢細佬

唔明係咪唔可以睇?

重要無人屌樓豬
阿榮就係佢細佬

唔明係咪唔可以睇?

重要無人屌樓豬

比較想知你做乜鳩多d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞