已經feel到雨革陣味

856 回覆
4429 Like 866 Dislike
不分化
但要支持勇武
唔可以淨係得和理非
我諗警暴令好多人驚左
即係D狗有應對,我地入唔到呀,唔通不斷送頭比D狗咩
好坦白講
出黎唱歌有好多中年人士,銀髮族
佢地又唔會上前線
用依啲方法係閒日聚一聚民意
我覺得冇問題

頭先我隔壁果個阿嬸 應該係新移民
口音都唔正,都出黎唱歌支持
你都on撚鳩

唔係你班撚樣出賣前線會咁多人比人拉?
開個行動post,入面放你呢段信息入#1,唔好推呢個啦。

支持你,兄弟爬山,各自努力,不分化,不譴責,不割。
唱歌唔怕,但留意返唔係參與嘅人少,係少人知有活動, 每次個活動都大大聲叫915維園見等嘅宣傳咪得
push
星期六日有野做都會照出架啦
一至五咪唱歌keep住道氣
兄弟爬山呀
唉~一諗到星期日遊行有機會比狗話非法集會清場, 跟住勇武又保護和理非走,之後比人拉返幾十人真係無咩心機。唔係講明話勇武係劍和理非係盾咩?可唔可以真係做次比人睇係保護勇武退?
星期一至日都唱歌就話要屌
又唔係週末唔出黎 唔知屌咩
未一齊唱國歌之前都唔係日日SET RB啦嘛

我都唔撚明
大家當初既將抗爭帶入社區(已經做到)
連儂牆嘅目的係要令更多人了解而家發生緊啲咩事,點知依家有首歌出嚟就真係咁快感化到大部份嘅人(已經達到目的)
有咩好屌
好多係運動初期嘅目的已經成功左
屌咩??
輸咩??
一到平日和理非就開始吹失敗活動收尾風
你係咪想要日日出去爆地鐵圍狗屋先叫做緊野?
連登之前幾十萬個post話還眼
一隻都未還到
仲話殺狗 眼都還唔到殺乜鳩野
做唔到 就唔好講
武勇咁撚努力打狗救人
到而家死左咁多人 又去唱歌了事
香港人抗爭笑話黎
又分化
和理非 同 勇武 都係缺一不可
On 撚9 blame the victims again

唱歌同跳閘 跟本冇關係

時間點唔同
環境唔同
目的又唔同

你地班人應該係繼續鼓勵人去跳閘
唔係屌人唱歌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞