已經feel到雨革陣味

856 回覆
4429 Like 866 Dislike
個重點唔係在於唱歌,係在於人既心態
開心係無錯既,但做到只係嘉年華會咁,連思想唔再傳道,文宣唔再做就係問題
打開熱門見唔見到 713 中秋 714天水圍 715民陣?
放鬆一陣唔係問題
我更加支持不受傷不被捕
心態,再之後既行動先係問題
發咗夢唔需要同人交代
你覺得我只係冷氣軍師咁我無嘢講
唱下歌放鬆下都唔L得
冷氣軍師就收收皮先
又唔見你去做?
星期六日勇武。一至四和理非同街坊。
星期五就各自爬山,不分化不割席
9.15 見。
勿分化
勿割蓆
你係咪平行時空呀 你知唔知入機場中間段路發生咩事呀
你買左麻包袋未呀
祝各手足 中秋節 人港兩團圓

所以你個目的其實係想有多D人參與跳閘

屌完係咪就會多返人先
講緊你自己都話已經日日宣傳緊但無用

會唔會諗下係活動聚集唔到足夠人支持而無人做
e.g.可以改為跳閘以外制裁到港鐵既活動

又或者文宣方面要改變下呢?
e.g.讓事情變得出師有名
革命唔係快餐
我地隨時要堅持十幾年
咪分化 咪各有各做咯宜家唱下歌一家大細都做到啊
今日去完大合唱係有種趁墟feel,
尤其企附近有啲唔知默哀緊, 照樣keep住吹水襟電話
true
廢話唔多講,星期日老銅見
我就唔明跳閘有咩用
你地跳閘未跳, 兄弟爬山各自努力
宜家點都係邊和平, 邊等美國架啦
難道日日都要暴力抗爭先有用?
宜家你知唔知幾多人比人拉左, 一千幾百個,!!! 係一千幾百
冷靜下諗真D 之後點行啦.
KEEP住和平之聲, 先會多和理非出黎, 老人家出黎, 小朋友出黎
唔多唔少都令 915先有機批到, ,雖然批唔批都會出, 不戈不反仲多人出黎
越和平, 外國就越多人報導, 何超X 個仆街就無聲出
咁亦可令美國兩會幫手制裁官員. 呢D係強大既道德力量黎
下下勇武就嚇怕和理非喇
星期六 日勇武
平日唱下歌輕鬆下 又比和理非參加
咁都唔得?
又有失敗撚
含撚喇分化狗
樓豬之前出個POST都可以應用返
https://lihkg.com/thread/1439184/page/1
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞