已經feel到雨革陣味

856 回覆
4429 Like 866 Dislike
張弛有度我唔覺得有問題
唱歌同其他活動可以照出

要提醒大家唔好鬆懈 不如直接推行動post
做咩要讚一樣踩一樣

危機感唔係咁樣比
手足都需要正能量

善用不推文回覆
响球場唱今天我同願榮光歸香港嘅效果有冇唔同?

-完-
沙田自稱首都 笑撚死
谷精上腦
啱,勇武都要食腦,呢排嘅氣氛真係可以感染好多淺藍嘅人

政府同紀律部隊都咁唔可信,咁金管局又會唔會將外匯儲備透過買垃圾債來送中?
https://lih.kg/1561408
事實係難聽既
番學番工最緊要
我地識進化玩機場
狗都識進化
其實都有職員屌話嗰日咁多road block 阻住地球轉㗎
咁又如何呢
班狗咪一樣照set
再講
如果唔係呢啲較和理非既活動
星期一至四 你又有咩活動可以做倒??
呢啲分區既和理非活動 都可以宣傳倒 913 914 915既活動
唔好正係睇 連登熱門POST 咁短視啦
有啲年紀大啲既真係唔知 915 有民陣遊行嫁
各區都做宣傳
唔係少人去,而係根本入唔到
一唱歌又話雨革味

唱歌振奮士氣都唔得?

最好個個死氣沉沉咁抗爭?
唔比升旗同放煙花
啲人咪畀啲咁樣嘅po搞到冇曬心機囉on9
屌 樓主係咪冷氣軍師黎
你估真係唔洗返工返學咩
吊頸都要抖下氣啦
次次鬆一鬆又話步後塵
唔通你認為係有人可以日日勇武咩?

大佬呀

我想講今日嘅香港人
己經大大進步左好撚多

咪撚再係懶係警世咁打沉咁多位手足好無呀

咁多位手足 我地一齊加油

直至光復香港
都係一句
核爆都唔割
香港人加油!
咁個個肯付出既程度都唔同既,只能說大多數香港人都希望快樂抗爭
岩岩我先比人屌話我5毛

5大訴求 而家政府諗緊點樣取巧地答應晒D野 但暗黑咁去做D野.
我提出首先要加清楚D訴求細項要求, 個個唱歌唱到咁HIGH有撚用咩, 跟住就話我5毛. 真心痴撚線.
各有各做
sad but true
唔認同跳閘,因成本大,站內又多CCTV,跳左又冇太大實際作用。若與其要冒險,何不做一啲對狗差更有威脅性嘅事?!仲有大把野可以做,只係講左咁耐,都未有人有膽做!
我諗大家都係美國決議前保持和理非姐
爭取國際支持 重要過現階段主動出擊破壞
但如果法案唔過就...
呢啲post咪撚推啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞