已經feel到雨革陣味

856 回覆
4429 Like 866 Dislike
有無link? Thanks!
本身好頹好唔開心冇哂力氣既我 抗爭完就縮係屋企
但落自己地區聽到首歌 一齊唱 聚到人氣人心 振奮返我 知仲有好多同路人 最後仲嗌915見 仲有唔好忘記新屋嶺 唔好忘記義士
所以有冇不反對通知書有咩分別 要拉都係會拉
不分化 兄弟爬山
Keep住個熱度就okay 冇可能短時間分勝負
今次係冇可能變到雨革咁啦
港共爭我哋咁多冇人會忘記, 不過唔通日日勇武咩,
而且抗爭會好漫長, 唔急得架
急乜春呀?
睇定美國人權法案先啦!
如果真係比美國賣,
我地再同港共玩鋪勁既!
勇武回合好高風險同成本架!
和理非回合保民意為上策,
同時要為未來既普選做好準備
美領之後又有咩活動少左人?
都未到下個星期六日
而家黨鐵全面配合,入左去直接圍捕
要話比參與者知點樣減低自己既被捕風險。近期做得好既例子係去機場個須知
淨係放負又唔俾建議既post由佢沉啦
兩者無乜關係
你識既人係咁姐 我識果D唔係喎
P牌帶風唔可信
當年雨革係佔到完全唔知為咩
然後內鬥 無敵人
結果法庭手令黎左清場大家都覺得無所謂

依家日日叫緊五大訴求
唱歌係集人氣既一種方法
習慣左
往往都係咁
你睇文宣少左都知咩事
有人跳閘
有人去機場
有人拉人鏈
有人走最前
有人唱歌

有乜問題?

各自努力去咗邊?
星期六真係點入 個日我機場返港 回程佈防根本入唔到
俾錯dislike
的確係,特別依加係長期抗爭,唔可以經常都繃緊,
反而多d依d活動好唔錯,一黎可以放鬆下,二黎互相鼓舞,三黎增加社區凝聚力
同雨革差好遠 雨革過左一個月都已經愈黎愈少人支持
邊有依家18區一齊出黎 1-5聚民心係好緊要
六日就抗爭 勇武最大支持唔係手上拎支棍有幾長
始終香港勇武點升級武力都唔會夠對面黎 重要既係背後有幾多人支持
唔做野都有50k 以上upvote
樓主on9?
活係平行時空 想分化?
屌你咪有個抗爭日程表囉
同埋今次個運動個特點係遍地開花之餘仲持久
同2014雨革死守好大分別wor
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞