已經feel到雨革陣味

856 回覆
4429 Like 866 Dislike
先唱咗冇兩日講真 比個時間大家抖下團結下先再出發,冇人想日日都係睇手足比人拉比狗打
其實係對家玩到咁 點都會洩氣
邊個會估到出黎示威 開初既暴動10年監
到而家預左拉都仲要比人捉去新屋嶺打到仆街 就算即場比人打撚死都可以唔知條屍去邊死唔眼閉
而家面對既係一班恐怖份子
我明
有時唔想譴責唔想分化
我知屌係對件事冇任何幫助
但請大家唔好太沉迷唱歌自high打飛機就覺得傷害到個政權,歌可以唱,但其他活動都一定要做
屌 講撚左我心底話
兄弟爬山各自努力
你知唔知第三次入機場係幾咁難入
我搭巴士都經過3個road block
青馬仲要落車搜袋
我仲要睇住隔離OU個學生因為長者八達通就已經未入到東涌俾狗拉左
佢逐架車逐架車check你
你明唔明唔係無人入
係根本好難入
而且未入到東涌就已經有一班手足俾狗圍
更何況入機場島
係度屌人個啲又做過乜
香港人要美國人用佢地條命黎換自己既自由
日日奢望美軍代香港人出軍
自己就唱歌打氣 上街不了
你話搞笑唔搞笑?
我唔知你有幾前線,機場根本入唔到去,真係入到去要好似果似行番出東涌你估唔甘架?

未入去又比人係收費站截,入到去入唔到場又要即走,機場快線又貴又隨時封

不如你話我知你入去個計劃係點先再叫人啦
Why not all?
跳閘送晒頭仲想點
912 柴灣 大合唱!
https://lih.kg/1561429
幫幫鄉下地方
慢慢唱喇中二病
分化撚出現
事實上連遊行都少左人願意出黎
由煲大首歌開始 連登就變咗大台啦
推 行出黎呀屌
我叫雞我跟隊
跳閘叫抗爭
休息一陣都得掛 ... 而家咪和理非出場囉 屌 分化撚
依家根本係做第一次實驗,爆炸完,然後用同一條formula再做多次。
明明之前見到有post講塞青衣(錫輸精管) 但又吹唔成....
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞