已經feel到雨革陣味

856 回覆
4429 Like 866 Dislike
佢都唔比你集人 你五百萬人都塞唔到啦 除非有新橋如果唔係入機場都無用
有野想捐可以FB/TG搵我地香港自由之書阿

[澄清]國難五金課金問題—照舊課!
https://lihkg.com/thread/1521564/page/1

國難五金專訪 [開鋪事直請留意國難五金FB]
https://lihkg.com/thread/1521301/page/1

【眾籌】 已集合超過1000名巴絲感想 香港編年史
https://lihkg.com/thread/1379634/page/1

FB: 國難五金, 香港自由之書
最重要團結同唔好比個運動完,聚到人先有得行落去
我都諗緊幾時會有連登仔屌嘉年華

永遠就係屌

你話0成本抗爭可恥

咁和你塞2.0 佈重防點破解有方法應對未?

如果未, 咁係唔係送頭

我地仲有千幾個手足等緊我地呀
首歌個凝聚力唔係講笑
你可唔可以feel下第隻味

你係擔心嘅就多啲提醒大家
屌人唱歌做乜

P牌比唔到負皮呢度比:
雨革由一開始已經唱歌嘉年華
失敗係因為捉鬼同大台仲有冇晒民意
咪撚再講似雨革
每次唱完都有宣傳
唔洗日日開火日日送頭既
唱歌其實凝聚力好大
係一個和理但唔會令大家對場運動冷卻既做法
而家到處都係狗,唔想白白送頭但可以keep到大家團火其實係個唔錯既錯法
依幾日係商場做好文宣,令915全世界出黎,之後出力同中國賀國慶啦
打左咁多日,勇武都要比佢地休息下架
又失敗主義
已block
收皮
樓豬口吻好似我識條友日日屌和理非同勇武乜乜乜
但claim自己要全城勇武先會出黎勇武
幫緊915造勢啊
街上幾十萬人大合唱諗起都覺得CLS
pish
pish
但係真係畀黑警濫捕,拉咗好多手足,就當呢幾日畀大家透下啦。
一早話咗香港人無撚用
對準政權 遍地開花

其實呢D野係正常既,D吹水唱歌係廣傳俾D唔上陣既人聽既,當人人起馬思想上接受抗爭,前線都會有感有人支持,或者跳閘時都會多D人同你解圍,捐多D錢,忘記2014既野,想想WINTER ON FIRE,你會明有D野係必然發生,連戰鬥民族都會唱歌,神職人員肉身檔警,前世界重量級拳王都竟然想帶頭同政府談判,你就知道你需要既係堅持。
831之後我直情連地鐵都唔撚搭,點跳啫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞