已經feel到雨革陣味

856 回覆
4429 Like 866 Dislike
開始雨傘FEEL了
大家一齊黎唱歌啦每日唱返首歌階段勝利~完
人地傾左 做左好多文宣野你未必知姐
好多人都仲好CARE哩場運動
你要屌都屌果班仲去緊周圍玩PO IG 同埋
連登班花生友失敗撚好過啦
講就話各有各做
跟住又搞分化
日式苦行
認同.唱歌大叫呢D可以做,因為可以團結人心.
但係一D行動PO 文宣都更加要做.
利申有跳閘 但最近跳閘手足好多比人搞比人捉既個案 咁罰錢法黨鐵賺到笑 雖然我都會繼續跳 但我覺得有必要令大家明白呢樣野開始成本大過效益 要諗下仲做唔做
唱咪由得佢地唱
無忘記到初衷,堅持落去
確實清楚五大訴求就得
屌你老母
雨革係最中心嗰啲所謂抗爭者起大台唱歌
而家係連班平時唔會理嘅師奶阿叔都走晒出嚟唱歌呀
差幾撚遠呀分化撚
好多都假動作出閘
所以喺唱完歌就無做嘢? 上個星期美領無人去?警署無人圍? 一日到黑係到分化
點解兩件事唔可以一齊做?
去商場唱吓歌抖吓姐 大家抗爭左3個月 日日睇住Popo有幾恐怖 都好大壓力

對我黎講 任個一個手足既命都比香港民主自由重要 人命黎架 真係唔想見到見到任何手足有事輕生 抖吓大家一齊開心吓姐 無需要日日cher 既
Push
所以呢查又點?
咪講左唔帶野旅行裝
我同十個幾fd入機場係有狗上巴士望兩眼
佢搜咁又點都冇野係身 你驚咩
而家樓主就係講緊你地班人
真係一丁點風險都冒唔起
勇武係出面擋子彈畀人打斷頸強姦
你地竟然驚畀人抄牌影相?
抄左ID咪當幫勇武cover咋嘛
你冇帶野一定咬你唔入
所以我真係唔明咩叫好難入
畀十萬個藉口自己都唔諗一個理由企出嚟
915 三百萬人 缺一不可!
根本連青馬收費站都過唔到,多狗都爆,就算入到,唔通又街返5個鐘去收費站,如果今次無義載,點走?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞