An 狗點解咁憎iphone

479 回覆
483 Like 210 Dislike
性能同當時旗艦差成倍都唔叫低階?
為咗踩低Android要幾樣衰
手機an機加iPadpro
iPadpro真心好用,但限制好多野
部S8用左2年重未壞
係打機唔夠順,日常生活都夠用

利申:iPhone?不了
最簡單 無錢買
毒撚就無謂獻世
根本九唔搭八
以前都我都係用AN機,直至我知AN機可以比人一插USB就比公安copy晒所有data

為己為人,請立即換iphone最新型號做主用電話
我就係engineer
我依家同你講android真係好撚廢 而且係成個architecture design都廢
簡單就是美
an狗個個當自己Watchdog咁玩手機架麻
太Pro啦
因為我本身要用幾隻語言(中英希德日韓)
同埋又成日打啲冷門字
所以唔係個個apps都support到
而且近年iphone手寫真係進步咗好多
出字快又多詞類
對於我呢啲工作撚嚟講真係好方便

或者咁講
Android要玩可以玩到好神
我都承認我自己都用唔晒部機入面既功能
但係對於唔少我呢啲電腦白痴嚟講
iphone真係恩物嚟
我唔會話Android係神器
同樣地我亦都唔會捧Apple做神器
佢只不過係大眾化啫

我買呢部機既時候
揸住Apple史上設計最好既 iphone 6s
嗰時想換部新機,但見到Apple個死樣同埋自己部機個價位
真係唔知換唔換好
就係嗰陣時
身邊既Android迷就係咁「水」我咗去買華為
佢哋係咁同我講話識玩就要買An機
咁我咪試下囉
問題係我都唔係手機達人
唔識玩,點用呀大佬
搞到我依家又係變番半年前咁
部機賣唔出,但又要轉手機
因為真係做唔到嘢
所以麻煩各位An迷真係唔好再推人去買An機
真係唔係個個都識玩手機㗎
淨係個保安度都抵比貴
倒不如你話黃絲vs藍絲
咪又係各執一詞、口同鼻拗
Agree ah
鐘意用乜咪用乜
啱呀 我都係真software engineer ios係堅係好癈 用萬幾買部只係上網 打電話 影相嘅19電話
用完android之後發現iphone可以用2年都唔lag
寧願比貴啲用多兩年都好過成日換
換機過資料麻麻煩煩 iphone6都假假地都捱到成5年
係Steve Jobs好成功
依家gay cook真係搞到Apple死水咁
如果俾Steve Jobs知道
實係個墓度跳番出嚟摙撚死佢
不嬲架啦
好似可樂同百事咁
咁激動做乜鳩
我用緊iphone 覆你,隻手戴住apple watch
邊個好用啱自己用咪用邊個囉
正常討論無問題,無必要上曬身咁拎出來嗌交

唔用支那品牌一方面係原則問題,另一方面係佢地真係有好影響用家的缺點
點樣廢法, 你用咩language?
真 an狗好僧iphone
利申 An狗 認真唔係憎iOS
但係次次拎起fd 部apple都唔識用
巴打毒L到一個點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞